SAMO U JAPANU

Žena premijera u drugom životu želi novog muža

12.01.2011 u 14:11

Bionic
Reading

Nobuku Kan, supruga japanskog premijera Naotoa Kana, kazala je u srijedu da se ne bi ponovno udala za svog supruga u slučaju da se može reinkarnirati

Japan u posljednje vrijeme vode po mnogočemu osebujne osobe. Tako je Nobuku Kan, žena japanskog premijera izabranog na to mjesto u lipnju 2010. godine, rekla da se u novom životu, nakon reinkarnacije, ne bi ponovno udala za svog supruga.

Doduše, dodala je da razlog za to nije njezin suprug, s kojim je u braku već 40 godina, već njezina želja da učini nešto drugačije u slučaju da se reinkarnira i da za to dobije priliku. 'Ovakav život sam već jednom proživjela. Ne bi bilo zanimljivo ponoviti to', kazala je Nobuku na ručku s novinarima.

Japanski premijer suočava se s najnižom potporom Japanca otkako je preuzeo dužnost prošle godine, a situaciju mu ne olakšava podijeljeni parlament, velik javni dug, a ni njegova supruga, koja je često njegova najveća kritičarka.

'Možda bih trebala biti malo blaža prema njemu', kazala je Nobuku (65) te dodala da njezin suprug često kaže da ne voli parlament, ali mu je čak i on draži od rasprava sa suprugom.

Kanov prethodnik Yukio Hatoyama imao je još osebujniju suprugu. Miyuki je, naime, svojedobno tvrdila da su je prije 20 godina oteli vanzemaljci s kojima je boravila na Veneri. Svoje je iskustvo opisala u knjizi 'Vrlo neobične stvari s kojima sam se suočila'.