VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

Njemica pokazala voditelju svoje seksi gaćice

12.01.2011 u 10:13

Bionic
Reading

U Njemačkoj na kvizu 'Tko želi biti milijunaš' nastupila je Anja Glodde, studentica i neudana majka, i tijekom emisije uspjela iznenaditi voditelja Günthera Jaucha crnim gaćicama koje je izvadila i raširila za kamere

Na njemačkoj televiziji RTL nastupila je u kvizu 'Tko želi biti milijunaš' majka malog dječaka, studentica i gogo plesačica Anja Glodde. Nakon što je najbrže riješila kvalifikacijsko pitanje odmah je zagrlila voditelja Günthera Jaucha i ostavila mu malo ruža na košulji.

Zbunjeni voditelj pitao ju je skače li u zagrljaj svim muškarcima tako olako, na što je mlada plavuša odgovorila - samo zgodnima. No to nije bio kraj uzbuđenju te večeri.

Tijekom emisije Anja Glodde izvadila je crne seksi gaćice i pokazala ih voditelju Jauchu i publici te objasnila kako ih nosi za sreću - očito ne na sebi. Pretpostavljamo da joj je muški dio publike samo za to priznanje odmah htio dati svih milijun eura, no nakon što je voditelj pobliže pogledao njezino sretno donje rublje, kviz se nastavio.

Kasnije je rekla kako za studij zarađuje plesanjem oko šipke, no kako u pravilu ne pleše po stolovima. Srećom po voditelja - s obzirom na donje rublje i zagrljaje - nije odlučila pokazati koliko je u tome vješta nego je nastavila odgovarati na pitanja.

Anja nije bila posebno uspješna, pa je kući odnijela samo 4.000 eura, no ni to joj neće odmoći u studiranju.