ŽURILO MU SE

Veseli pingvin nagazio na nezadovoljnog tuljana

10.01.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Još jedan pingvin stekao je svjetsku slavu kad je skočio na tuljana i probudio ga, dok je cijelu stvar snimao anonimni Britanac. Film sa simpatičnim pingvinom dosad je pogledalo više od pola milijuna korisnika

U filmu koji je snimio YouTubeov korisnik SurfingHedgehog pojavljuje se pingvin koji skače s kamena na kamen, dok na kraju ne stigne do zadnje sive i oble prepreke - tuljana koja leži i spava. Pingvin vjerojatno nije shvatio da se radi o tuljanu jer je nonšalantno skočio i na njega.

Vrlo nezadovoljan, tuljan se probudio i digao glavu da vidi što se događa i zašto mu netko skače po trbuhu, a mali pingvin je samo ubrzao korak i udaljio se od bijesne morske životinje. U pozadini se može čuti Britanac kako nekome zadovoljno govori da je snimio cijeli događaj.

Vrhunac filma je kad kamera ponovo prelazi preko tuljana koji je opet legao spavati, a desno od njega u kadru pojavljuje se novi pingvin koji nesigurno gleda u njegovom smjeru. Nažalost, film tu staje i ne zna se je li i drugi pingvin napravio istu grešku ili je zaobišao tuljana.