IMAGINARNA EMMA

Žena ga ostavila zbog šale na Facebooku

21.02.2009 u 14:40

Bionic
Reading

Navijač nogometne momčadi Manchester United prevalio je 650 km autom kako bi se sastao sa ženom koju je upoznao preko interneta, ali je stigavši na spoj otkrio da ona uopće ne postoji i da je on zapravo žrtva osvete protivničkih navijača

SHEFFIELD - Stuart Slann (39) krenuo je autom iz Sheffielda na farmu u Škotskoj, gdje se trebao sastati sa ženom s kojom se upoznao na Facebooku. No došavši na farmu otkrio je da Emma, kako mu se bila predstavila, nije tu.

Tri sata poslije primio je telefonski poziv u kojemu mu je rečeno da je sve to bila šala mala. Taj razgovor je snimljen i postavljen na YouTubeu zajedno sa škakljivom fotografijom.

Šaljivdžije su bile dvojica navijača Liverpoola koje je Slann susreo na odmoru u Cancunu, u Meksiku, gdje su se bili posvađali zbog svojih nogometnih miljenika. Vrativši se s odmora, dvojici zafrkanata palo je na um da izmisle 'Emmu' na Facebooku koja će zavesti i poniziti Stuarta Slanna. To im je i uspjelo jer je Slannova žena na YouTubeu otkrila da ju je suprug kanio prevariti i ostavila ga.

Video s razgovorom u trenutku kad Stuart shvaća da Emma ne postoji: