Funtime HIT NA YOUTUBEU

Mačka Mimi s lakoćom navlači zimsku kapicu

  • Autor: tportal.hr
  • 5.1.2011 16:26:42
  • 5.1.2011 14:36:00

Japanska mačka Mimi jedan je od mnogih kućnih ljubimaca koji su nakratko postali slavni zahvaljujući internetu i domišljatosti vlasnika. Na snimci koja se pojavila na YouTubeu Mimi šapama navlači kapu sa zečjim ušima na glavu, no nije sve baš kako se čini

Svaki dan na YouTubeu pojavljuje se mnoštvo kućnih uradaka od kojih neki čak godinama nakon nastanka još uvijek nasmijavaju posjetitelje.

Je li japanska mačka Mimi jedna od internetskih zvijezda koja će to i ostati poput Marua, to ne znamo, no trenutačno je svakako u usponu s preko pola milijuna gledanja. Film s Mimi koja navlači kapicu sa zečjim ušima kratak je i jednostavan, no radi se o simpatičnoj prevari.

Ako pažljivo gledate, primijetit ćete kako se Mimi na početku čisti unatrag što, naravno, otkriva cijeli trik kako je tako prirodno odjenula kapicu na glavu. Zapravo se radi o snimci mačke koja skida kapicu s glave puštenoj unatrag.

No kako su mnogi korisnici YouTubea komentirali - koga briga što se radi o triku. Važno je da mačka nosi kapicu sa zečjim ušima i pozira za kameru.

Vlasnik je objavio snimku kako bi obilježio Godinu zeca koja se slavi u Japanu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više