Funtime NOVI FRANK ABAGNALE?

Prevarant tvrdi da je spavao sa 2.500 žena

  • Autor: tportal.hr
  • 3.1.2011 15:18:29
  • 3.1.2011 15:00:00

Tko god je pogledao film 'Ulovi me ako možeš' Stevena Spielberga o čuvenom Franku Abagnaleu koji je cijeli život proveo varajući i lažući, kao da je gledao život Britanca Paula Binta. Tek što je izašao iz zatvora. za novine je izjavio da je spavao s preko 2.500 žena

Novinarima Daily Maila Paul Bint je rekao da je spavao sa 2.500 žena te da je prijateljevao s jednim od Jamesa Bondova - Pierceom Brosnanom.

Četrdesetosmogodišnji Paul Bint od svoje se 21 godine, kad je ukrao stetoskop, pretvarao da je netko drugi, te prevarom dolazio do novca, skupih auta i žena. Navodno je jednom istovremeno viđao deset djevojaka te za svaku od njih bio netko drugi.

Osim što se hvali svojim ljubavnim uspjesima, Paul Bint također tvrdi kako je potrošio više od dva milijuna funti (više od 17 milijuna kuna). Sav taj novac stekao je kao doktor, odvjetnik i bankar - tri zanimanja za koje nikad nije završio nikakvu školu, već se pretvarao da se time bavi.

Jedna od žrtava njegova šarma i laži bila je i Keir Starmer, direktorica javnog tužiteljstva. Iako je cijeli život proveo u društvu bogataša, okružen novcem i skupim stvarima, tužna je istina da je Paul Bint zapravo bio najobičniji frizer u tinejdžerskim danima, a cijeli život prima socijalnu pomoć, jer je nezaposlen.

Među 'lovačkim pričama' koje Paul Bint ne prestaje širiti po novinama jest i ona da je bio oženjen britanskom glumicom Sarah Alexander te da je osobni prijatelj pjevača Robbieja Williamsa.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više