Funtime POREZ NA GATANJE

Vračanje je postalo zanimanje u Rumunjskoj

  • Autor: tportal.hr
  • 3.1.2011 12:13:38
  • 3.1.2011 10:25:23

Vidovnjaci i astrolozi proglašeni su legalnim zanimanjima u Rumunjskoj. Zajedno sa sobarima, instruktorima vožnje i ljudima koji pripremaju preminule za pokop, proricatelji sudbine, astrolozi te drugi pripadnici sličnih zanimanja sada potpadaju pod kategoriju 'osobnih usluga'

Rumunjska je promijenila radne zakone i službeno uključila vračanje među profesije poput instruktora vožnje i sobara. Ovaj potez Rumunjska vlada je napravila zbog mnogih koji izbjegavaju plaćanje poreza.

Astrolozi i vidovnjaci koji su do sada pripadali u mutno područje u kojem se mogao izbjeći porez, s dolaskom 2011. postali su prave profesije. Mnogi ljudi već su na internetu reagirali na bizaran zakon koji je prvi put predložen u rujnu, no i povučen - navodno zbog prijetnje kletvom.

Razni vidovnjaci i slični njima su se mjesecima bunili protiv ovog zakona, dok su se mediji njime sprdali. Vještica Bratara izjavila je za Realitatea.net da će baciti prokletstvo na Rumunjsku vladu uz pomoć čarolije za koju će iskoristiti crni papar i germu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više