GOSPODIN BOŽIĆ

Britanac planira oženiti svoje božićno drvce

23.12.2010 u 14:39

Bionic
Reading

Britanac koji već posljednjih 17 godina Božić slavi svakodnevno, sasvim je ozbiljan u namjeri da oženi svoje voljeno božićno drvce

Andy Park (47) iz Melkshama, poznat i kao Gospodin Božić, najavio je vjenčanje sa svojim božićnim drvcem. Premda su njegovi prijatelji i poznanici svjesni toga da Park ne vodi uobičajen život, s obzirom na to da posljednjih 17 godina slavi Božić svaki dan, ni oni nisu ostali ravnodušni.

Park priznaje da ima mnogo onih koji smatraju da je naprosto popio čašicu previše, ali njega to nije spriječilo da osmisli cijelo vjenčanje. 'Volim božićno drvce više od ičega i zato ga želim oženiti. Već sam kupio prsten iako još nisam siguran na koju ću ga granu objesiti. Jedino mi se čini da bi mogao biti problem pronaći vikara koji će htjeti obaviti ceremoniju', rekao je Park.

Plastično božićno drvce u koje se zaljubio ima tek dvije godine, ali postali su nerazdvojni i Park ima osjećaj da mu je to najbolji prijatelj.

Andy je počeo slaviti Božić 1993. i odonda je pojeo otprilike 6.000 božićnih večera iako je posljednjih godina smanjio gozbe zbog recesije. Njegova navika jedno ga je vrijeme stajala 500 funti tjedno, ali se spustila na 200 funti. Sve je zapravo započelo u srpnju kad mu je jednog poslijepodneva bilo dosadno pa odlučio okititi drvce da se raspoloži.