SKRIVENA KAMERA

Gol na groblju pokušavao slikati duhove

14.12.2010 u 13:45

Bionic
Reading

U Mississippiju policija je skrivenom kamerom ulovila golog muškarca kako šeće s fotoaparatom po groblju. Kad su ga uhapsili i pitali zašto to radi, odgovorio je da pokušava fotografirati duhove

U Južnom Mississippiju goli muškarac šetao je po groblju samo s fotoaparatom u rukama. Skrivena policijska kamera ulovila ga je na djelu i ubrzo je uslijedila i optužnica zbog nedoličnog ponašanja.

Četrdesetsedmogodišnji Robert Hurst kaže da je samo htio fotografirati duhove, a skinuo se jer vjeruje da je njegova gola koža najbolja podloga za svjetleće kugle kojima se duhovi manifestiraju. Dodao je kako je poslije shvatio da je bilo glupo od njega što je skinuo svu odjeću.

Policija je postavila skrivenu kameru na groblje kako bi ulovila vandale na djelu, a zamjenik šerifa Shane Tucker kaže da gospodin Hurst nije optužen za vandalizam, već za nedolično ponašanje. Gospodin Hurst platio je 500 dolara jamčevine nakon što se mirno predao, pa je ponovo na slobodi, no pretpostavljamo da neće tako skoro krenuti u još jedan lov na duhove.