Funtime DOBROSUSJEDSKI ODNOSI

Župnik spašava posao bordela

  • Autor: A. S.
  • 18.2.2009 12:13:06
  • 18.2.2009 11:20:00

Možda bi upravo jedan župnik mogao postati spasilac nekoliko prostitutki kojima prijeti izbacivanje iz londonskog bordela

Policija tvrdi da je nekoliko prostitutki, koje koriste dva stana u Sohou u Londonu za svoje usluge, odgovorno za povećanje stope kriminala u tom dijelu te da privlače dilere i lopove, piše Metro.

Međutim, velečasni David Gilmore, župnik anglikanske crkve Svete Anne, tvrdi da, otkad je prije dva tjedna bordel privremeno zatvoren, nema nikakve promjene u dilerskim aktivnostima.

Gilmore je na sudu izjavio: 'Živi nekoliko ulaza od bordela. Vidio sam dilere kako prodaju drogu preko puta župnog dvora, ali nikad nisam vidio dilere ispred bordela.' Zbog zatvaranja bordela, osim župnika, bunili su se i susjedi, ugostitelji i vlasnici okolnih dućana.

Na sudu su svjedočile i prostitutke iz sporne ulice Dean: 'Zatvaranje bordela za mene bi značilo gubitak primanja i mjesta na kojem boravim pola godine.'

Sud bi sutra trebao donijeti konačnu odluku, ali uz toliku potporu uistinu uglednih članova zajednice, djevojke se ne bi trebale bojati za posao.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više