TI SI MOJA ČOKOLADA

Žena se nije mogla prestati smijati kad je muž pojeo laksative

07.10.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Nesretni muž Abby Jimenez iz Minnesote pojeo je gotovo cijelu čokoladu za liječenje zatvora stolice. Zabrinuta žena odmah je nazvala hitnu službu u slučaju trovanja, no nije se mogla prestati smijati tijekom razgovora

Abby Jimenez iz Minnesote nije mogla izdržati, a da od muža ne zatraži dozvolu podijeliti njegovu priču s internetom. Čim je pristao, žena je opisala neugodno iskustvo svog 39-godišnjeg muža.

Nesretni muž zabunom je pojeo gotovo cijelu čokoladu za otvaranje. Osobe koje pate od zatvora stolice inače uzimaju samo jednu dozu – muž Abby Jimenez pojeo je 12 doza.

Muž je jutro dočekao na zahodu, prilično svjestan kako nešto nije u redu. Nakon što je bolje pogledao pakiranje od čokolade, nesretnik je shvatio što je učinio.

Abby je odmah nazvala telefon za takve slučajeve i ubrzo počela razgovarati sa stručnjakom, no zbog okolnosti se nije mogla prestati smijati. Stručna osoba, ne samo da je imala razumijevanja za Abby, već se povremeno i sama nasmijala.

'Najveći rizici su grčevi, dehidracija i osip od pelena', rekao je stručnjak na što je Abby Jimenez ponovo počela plakati od smijeha. Muž je za to vrijeme psovao sa zahodske daske.

Abby Jimenez obećala je da se njen muž dobro oporavlja i da će sve biti u redu.