Sumnjiv izvor informacija

Djevojka prijateljima poslala pozivnice za vjenčanje prije nego ju je dečko uopće zaprosio

01.04.2019 u 10:32

Bionic
Reading

Jedna djevojka riješila je internetski kviz čiji rezultat je dao naslutiti da će se ubrzo udati, pa je naručila i svima poslala pozivnice za vjenčanje za koje njen dečko nije ni znao

Svi mi svakodnevno rješavamo razne kvizove i ankete, no duboko sumnjamo kako takve razbibrige baš izazivaju isti rezultat kao u slučaju jedne djevojke koja je naručila pozivnice za svoje vjenčanje čak i prije nego je o tome uopće razgovarala sa svojim dečkom.

Kviz koji je djevojka riješila na jednoj od društvenih mreža rekao joj je da će se udati tijekom tekuće godine. 'Buduća mladenka' bez puno je razmišljanja počela planirati svoj najsretniji dan.

Nakon što su dobili pozivnice na vjenčanje, djevojčini prijatelji ostali su pomalo zbunjeni s obzirom da njen dečko nije ni znao za cijelu situaciju. Ono što je možda još čudnije je što su joj neke od poznanica pružile podršku i rekle kako je potpuno normalno da se vjenčanje planira prije nego se prosidba uopće dogodi.

Ova priča ima najgori mogući kraj, a to je da nije poznato je li je došlo do prosidbe ili je djevojka na društvenoj mreži morala promijeniti status u  - 'komplicirano je'!