MJESEČNI HOROSKOP NA TPORTALU

Pročitajte kome se zvijezde smiješe u prosincu

01.12.2010 u 12:05

Bionic
Reading

Kao i obično, hladni prosinac ove godine ne sprema ništa pretjerano dobro horoskopskim znakovima, barem ne većini. Neki će morati suspregnuti svoj temperament i na poslu i u vezi, nekima će škoditi pasivnost, a neki jednostavno neće znati iskoristiti prilike. Ipak, rijetkim sretnicima položaj planeta omogućit će vrlo povoljan i stabilan mjesec

U prosincu će se mnogi horoskopski znakovi boriti sa sobom i okolinom. Tome neće razlog biti šoping groznica ili recesija, već unutarnji nemiri, neobuzdan temperament i nerazumijevanje na koje će nalaziti u poslovnoj i privatnoj okolini.

Ovnovi, Bikovi, Rakovi, Škorpioni i Jarci borit će se s najviše problema. Ovnove će kočiti njihov nepopustljiv ego i kratki živci, Bikove nepredvidive reakcije te verbalni sukobi, Rakovi će se boriti s neodlučnošću i tvrdoglavošću koja će uzrokovati niz bespotrebnih prepirki, Škorpioni će se toliko posvetiti poslu da neće ni osjetiti toplinu božićnih blagdana i obiteljske atmosfere, a Jarce će deprimirati nedostatak posla i financijski problemi, što bi moglo narušiti odnose s voljenom osobom.

Puno sretniji i bolji mjesec proživljavat će Strijelci, Blizanci i Ribekojima će se zvijezde osmjehnuti i na poslu i u ljubavi. Strijelci i Blizanci će prštati od energije i kreativnosti, samopouzdanja i seksipila, a društveni život će im život biti ispunjen zabavom i romantikom. Marljivost i dinamičnost Riba konačno će biti prepoznata i nagrađena, a bogat društveni život pružit će im mnoge prilike za ljubav.

Djevice i Lavovi imat će mnogih prilika na poslu koje će znati iskoristiti i konačno postići neke napretke, dok će u ljubavi zakazati. Lavovi će se truditi uskladili odnose i komunikaciju s najbližima, ali akumulirane frustracije će im to otežavati. Djevice će pak zakazati u reakcijama na potencijalne probleme, neće se znati izraziti niti obraniti i zbog toga bi moglo doći do nepredviđenih sukoba na ljubavnom planu.

Detaljniji horoskop za prosinac koji obuhvaća situaciju na poslu, u ljubavi i zdravlju pročitajte u mjesečnom horoskopu na tportalu