ASTRO SIMBOLIKA

20. 10. 2010. je idealan dan za partnerstvo

20.10.2010 u 14:48

Bionic
Reading

Ako ste danas odlučili sklopiti posao, brak ili jednostavno izvesti simpatiju van, onda je današnji datum, 20. listopada 2010, u astrološko-numerološkom smislu idealan za to

Prije samo deset dana u svijetu se vjenčalo nekoliko desetaka tisuća ljudi, što u privatnom aranžmanu, što na organiziranim masovnim vjenčanjima. Matičari u Las Vegasu morali su raditi produljeno, a samo u Velikoj Britaniji pred oltar ili matičara stalo je preko 30.000 parova. Razlog tomu bio je, naravno, magičan datum 10. 10. 2010.

No, čini se da ćemo već sutra pisati o sličnim pothvatima jer su mnogi svoje vjenčanje najavili baš za danas. Brojke današnjeg datuma jednako su zanimljive numerolozima i astrolozima, a nešto više o značenju i simbolici današnjeg datuma pokušali smo saznati kod stručnjakinje za ta pitanja. Ovako je simboliku brojki u današnjem datumu objasnila astrologinja Maja Vodopija Delić

'Kako današnji datum 20. 10. 2010. nosi u sebi dvije dvojke, dvije jedinice i četiri nule, usko je povezan s energijama Sunca i Mjeseca. Sunce kroz broj jedan u astrološko-numerološkom smislu simbolizira svjesno ja, muški, to jest onaj dio osobnosti koji se očituje. Energija Mjeseca se pak kroz broj dva povezuje s nesvjesnim, ženskim, to jest pasivnim dijelom naše osobnosti okrenutim prema unutra.

Sunce i Mjesec zajedno daju cjelinu i označavaju harmoniju svjesnog i nesvjesnog, muškog i ženskog, dana i noći... I baš u ovom datumu ta je harmonija najnaglašenija i stoga je on izuzetno povoljan za sve oblike partnerstva, bilo da se radi o emocionalnom, poslovnom ili nekom drugom obliku.

Najpogodniji je pak za projekte u kojima se ujedinjuju muška i ženska energija, što će utjecati na sklad i plodonosnu suradnju. Također, četiri nule koje se pojavljuju u datumu još pojačavaju njegovu snagu i omogućuju da se svi započeti projekti kvalitetno realiziraju.

Kad još uzmemo u obzir da je zbroj svih znamenaka u datumu šest, što je broj Venere (a ona i sama utječe na sklad i harmoniju), možemo sa sigurnošću reći da je ovo izvrstan datum za ulazak u brak, potpisivanje ugovora ili sklapanje bilo kojeg oblika dogovora između dvoje ili više ljudi. Naravno, ni uživanje u zabavama, tulumima i umjetnosti nije naodmet... Svima koji se odluče za tako nešto, sretno!'

No, ako danas i niste bili pretjerano poduzetni, ne brinite. Već sljedeće godine čeka nas 11. 11. 2011, a za dvije godine još ljepši 12. 12. 2012. (naravno, ako ne bude smaka svijeta). A i podsjećamo vas - nije sve u datumima, ima nešto i ljubavi!