ASTRO KOMPATIBILNOST

Između Ovnova i Strijelaca vlada prava ljubav

17.12.2014 u 12:05

Bionic
Reading

Ako volite Strijelca, sigurno vam je potrebno čim više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom dinamičnošću i pokretljivošću. Što ga uzbuđuje? Kako zadržati njegovu pozornost? Je li vjeran? Donosimo nekoliko savjeta kako pridobiti i zadržati ljubav i povjerenje Strijelca

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Strijelac

Ovan i Strijelac kao partneri funkcioniraju uspješno na gotovo svim razinama i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se rijetko dosađivati. Oboje vole putovati, izlaziti i ići u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumijevanju.


Lav i Strijelac

Ova ljubavna veza započet će brzo i strastveno. Iako će se sam početak odnosa činiti gotovo savršenim, povremeno će se pojaviti poneka zapreka. Lavovi su po prirodi puno odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strijelaca, što dovodi do razmirica. Vrlo se brzo prilagođuju jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i imaju iskrene emocije koje će ih vezati na dulje vrijeme.

Strijelac i Strijelac

Ljubavna veza Strijelaca ispunjena je odličnom zabavom, čestim iznenađenjima i neprestanim smijehom. Njih dvoje uvijek imaju nešto uzbudljivo na dnevnom planu i nikada im nije dosadno. Oboje su vrlo optimistični u životu, ali im nedostaje doza odgovornosti i stabilnosti. Istina im igra vrlo važnu ulogu u životu, što ih čini brutalno iskrenima u svim životnim situacijama.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Strijelac

Oba ova znaka imaju različite karaktere, drugačije potrebe i poglede na svijet. Bikovi su tihi, staloženi i ozbiljni, dok su Strijelci glasni i nestrpljivi ljudi željni neprestane zabave. Iako mnogo toga mogu naučiti jedno od drugoga, u početku će vrlo teško pronaći zajednički jezik. No ako posvete dovoljno vremena jedno drugome i bolje se upoznaju, ostat će zajedno.

Djevica i Strijelac

Ovaj odnos često započinje snažnom privlačnošću i iskricama. No već tijekom upoznavanja dolazi do zastoja, jer oboje otkrivaju tempirane bombe u suprotstavljenim temperamentima. Djevica traži sigurnost i red, a Strijelac slobodu da radi što i kad poželi. Odnos prema novcu također im se ne poklapa, a potrebe za intimnošću javljaju im se u različitim terminima.

Jarac i Strijelac

Karakterno vrlo različiti, ali se zapravo uvijek potajno dive jedno drugome na osobinama koje im nedostaju. No ova se dva znaka u ljubavni odnos ne upuštaju olako. U početku su vrlo nepovjerljivi jedno prema drugome i trebat će puno vremena da se opuste i usklade ritmove. Jer, Strijelac je ležeran tamo gdje je Jarac ozbiljan i obrnuto.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Strijelac

Oboje vole slobodu i provode sate raspravljajući o raznim aktualnim događanjima. Međusobno se nadahnjuju i ohrabruju u svakoj životnoj situaciji te se uvijek mogu osloniti jedno na drugo. Imaju puno toga zajedničkog, osobito sklonost prema dobrom humoru, a vole zajedno i tulumariti. No da bi veza opstala, oboje će morati prestati provoditi svoju pravdu.

Vaga i Strijelac

Mogu biti uspješni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strijelac može povremeno i nehotice povrijediti osjećaje osjetljive Vage, a ona ponekad previše pokušava kontrolirati njegove osjećaje. Međutim, oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.

Vodenjak i Strijelac

Imaju mnogo zajedničkoga i oboje istinski uživaju u zajedničkom druženju. Oboje dobro razumiju i cijene potrebu za avanturom te se međusobno stalno podupiru u postizanju sanjarskih, a nerijetko i riskantnih životnih ciljeva. Do razmirica dolazi rijetko i traju vrlo kratko, što im vezu čini dugoročno stabilnom.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Strijelac

Imaju poticajan, ali pomalo zbrkan ljubavni odnos prepun izazova. Strijelci vole iznenađenja i nepredvidljivost, dok se Rak osjeća sigurnim jedino u predvidljivoj životnoj atmosferi. Međutim, ako oboje odvoje dovoljno vremena i prilagode se jedno drugome, stvorit će neraskidivu vezu ispunjenu ljubavlju i dobrom zabavom.

Škorpion i Strijelac

Ako si ne ostave dovoljno vremena da se doista upoznaju, odnos Škorpiona i Strijelca mogao bi završiti nedugo nakon što je počeo. Strpljenje će im se višestruko isplatiti. Ako optimistični Strijelac uspije utjecati na Škorpiona i privoljeti ga na kontroliranje svojeg ponašanja, oboje će dugo uživati u uzbudljivoj vezi.

Ribe i Strijelac

Ova dva znaka imaju zdrav i iskren ljubavni odnos. Oboje su skloni tražiti ono najbolje u drugima, što dodatno jača njihovu vezu. No Strijelac ponekad svojom brutalnom iskrenošću može povrijediti osjetljivu Ribu pa povremeno može doći i do sukoba. Međutim, ako oboje uspiju ostati usredotočeni na pozitivnu stranu svog odnosa i zanemare različitosti u karakteru, bit će dugo sretni.