ASTRO KOMPATIBILNOST

Ribe i Škorpioni znače sklad u kući

17.12.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Povezanost s braćom i sestrama jedan je od najdubljih i najsloženijih odnosa u životu. Uz nebrojene zgode i sjećanja iz djetinjstva, braća i sestre dijele povjerenje i iskrenu ljubav. No takav se odnos može i prilično zakomplicirati kada je riječ o rivalstvu i različitim osobnostima. Otkrijte koliko se dobro slažete sa svojom sestrom ili bratom te kako možete dodatno poboljšati odnos

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Škorpion

Oboje su tvrdoglavi, što će pokazati u gotovo svakoj prilici. Ovan će rado kršiti pravila dok će ih Škorpion na sve načine pokušati zaobići - ili će ih nevoljko poštovati. Kada Ovan shvati kako Škorpionu uspijeva manevrirati kroz život, bit će to početak divnog savezništva i rođenje nepobjedivog tandema.


Lav i Škorpion

Oboje će pokušavati nametnuti svoju volju pa će povremeno situacija u kući bivati napeta. Usprkos tvrdoglavim naravima, nalazit će zajednički jezik. Odlično će se poznavati i biti svjesni što će se dogoditi ako se upuste u svađu. Zato će izbjegavati sukobe kad god i koliko god to bude potrebno.

Strijelac i Škorpion

Škorpion i Strijelac će zajedno provesti uzbudljivo djetinjstvo. Iako Strijelac voli imati povjerenja u ljude, to vjerojatno neće lako ostvariti s bratom ili sestrom Škorpionom. Oboje će morati uložiti puno truda u zajednički odnos. Kad odrastu, naučit će se poštovati, ali će uvijek osjećati malu distancu.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Škorpion

Dva najtvrdoglavija znaka u zodijaku slagat će se iznenađujuće dobro. Svađe će biti intenzivne, ali neće prerasti u fizički sukob. Bik će biti sklon rijetkim, ali burnim ispadima bijesa, dok će se Škorpion služiti sitnim podvalama. Kada odrastu, oboje će njegovati odnos koji su izgradili tijekom djetinjstva.

Djevica i Škorpion

Iako Djevica i Škorpion imaju različite osobnosti, ipak dijele nešto zajedničko: oboje nastoje postići izvrsnost u svemu što rade. Oboje su toliko usredotočeni na perfekcionizam da često dolaze u sukobe zbog prevelike kritičnosti. Kao odrasli rado će se sjećati djetinjstva i njegovati zajedničke uspomene.

Jarac i Škorpion

Djetinjstvo će shvatiti kao odličnu školu za postizanje visokih ciljeva. Oboje će od najranijih dana fascinirati okolinu mudrim opaskama i maštovitim igrama. Međusobno poštovanje će ih spriječiti da se često svađaju, a karakterne razlike ih nikada neće previše udaljiti. Kada odrastu, postoji mogućnost da zajedno smisle dobar poslovni plan.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Škorpion

Površnost s kojom se Blizanci odnose prema ljudima Škorpionu se neće jako dopasti. Blizanci će biti vrlo društveni dok će Škorpion čekati da ljudi priđu njemu. Kada se posvađaju, Škorpion će vješto manipulirati Blizancem i pritom glumiti nevinašce. No kada odrastu, ništa ih neće spriječiti da postanu najbolji prijatelji.

Vaga i Škorpion

Promatrati Vagu i Škorpiona zajedno može biti vrlo zabavno. Većinu će se vremena dobro slagati, ali će oboje biti uvjereni da su pametniji, ljepši i simpatičniji od onog drugog. Promatraču će se činiti vrlo bliski, ali čim nađu nešto oko čega će se natjecati, pretvorit će se u ljute suparnike koji često zaboravljaju da su brat i sestra.

Vodenjak i Škorpion

Ovo će dvoje velikih mislilaca potrošiti puno vremena iznoseći genijalne ideje i zapažanja. Oboje su od malih nogu uvjereni da imaju odgovore na sva velika pitanja. Ako se ikada odluče u nečemu natjecati, stvari bi mogle izmaknuti kontroli. Srećom, više će surađivati, pa će im odnos dugo biti stabilan.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Škorpion

Emocionalni Škorpion i Rak odlično će se slagati dok se god nalaze u mirnom okruženju. Smetat će im glasne igračke koje narušavaju njihov unutarnji mir, a uživat će u rješavanju zagonetki i igrama koje im omogućuju da koriste maštu. Kada se posvađaju, oboje će biti povrijeđeni, ali će se uvijek brzo i lako pomiriti. Kako budu starjeli, njihova će veza biti sve čvršća.

Škorpion i Škorpion

Dok rastu, oprezni će se Škorpioni stalno proučavati i analizirati te pokušavati otkriti mogu li si uistinu vjerovati. S obzirom da to neće biti nimalo lako dokučiti, brzo će doći do sukoba. Oboje će reagirati bijesno i pokušavati sabotirati jedan drugoga. Stvari će na kraju riješiti, ali će uvijek pomalo 'podbadati' jedan drugoga.

Ribe i Škorpion

Imat će uistinu sjajno zajedničko djetinjstvo. Oboje su vrlo intuitivni, karakterno se odlično nadopunjuju i razumiju pa će vrlo brzo razviti duboku emocionalnu povezanost. Bit će iznimno pažljivi da ne povrijede jedno drugo pa će do sukoba dolaziti jako rijetko. Škorpion će se ponašati zaštitnički prema Ribi, a ona će to znati cijeniti.