PRONICLJIVI I DUBOKI

Škorpioni su strastveni i pohotni ljubavnici

30.10.2014 u 09:28

Bionic
Reading

Škorpioni - odvažni, strastveni i osvetoljubivi, a istovremeno pronicljivi i ljubomorni - potreban im je netko u koga će imati potpuno povjerenje kako bi bili sretni

Škorpione prati glas zahtjevnih i kompliciranih ljubavna partnera, što nije nužno istina. Oni su iznimno pronicljivi i sumnjičavi pa lako razotkrivaju laži i licemjerje. Potreban im je netko vrijedan punog povjerenja i na koga će se moći osloniti.

Kad pronađu pogodnog partnera, Škorpioni ostaju bez razloga za ljubomoru pa do izražaja dolaze njihove najbolje osobine: pouzdanost, odvažnost i spremnost da se bore za one koje vole.

Kao ljubavnici su vrlo poželjni jer su strastveni i pohotni pa mnogi partneri uz njih dožive najintenzivnije seksualno iskustvo. Dobro ih je imati na svojoj strani, jer nude beskrajnu ljubav i dubinsku povezanost, ali zauzvrat traže iskrenost, vjernost i pažnju.


Muškarac Škorpion

Ovoga je muškarca lako prepoznati po magnetskom pogledu i snažnom seksipilu koji isijava. Žene ga obožavaju jer je strastven i karizmatičan, a uz njega se svaka pripadnica nježnijeg spola osjeća posebnom. U duši je lovac i uživa u zavođenju, no ne pada nužno na izgled.

Od privlačne vanjštine važnije su mu karizma i osobnost pa obično završi u vezi sa snažnom i ravnopravnom partnericom. U mladosti je divlji i buntovan pa često ulazi u kratke veze temeljene na strasti. Seks mu je važna životna stavka, a svojim neospornim umijećem u krevetu redovito oduševljava pripadnice ljepšeg spola.

Nije ga lako vezati, no kad se zaljubi, spreman je potpuno se podrediti svojoj odabranici. Žena koja ga želi zadržati morat će mu stalno dokazivati bezuvjetnu ljubav i predanost, a redoviti seksualni odnosi i toleriranje njegove potrebe za privatnošću preduvjet su uspješne veze.

Nije lako steći njegovo povjerenje, jer je po prirodi oprezan i sumnjičav, no žena kojoj to uspije u njemu će imati odanog muškarca koji će je obožavati i cijeniti.

Žena Škorpion

Žena Škorpion rođena je zavodnica na čije čari malo tko može ostati imun. Iako nije nužno klasična ljepotica, sposobna je privući na sebe sve oči suprotnog spola. Kad poželi nekog muškarca, uporno će slamati njegov otpor.

U ljubavi uvijek ide na sve ili ništa, a isto očekuje i od druge strane. Treba joj snažan i odlučan partner kojem će se diviti i kojeg će cijeniti. Želi da je njezin muškarac obožava i poštuje, a iznad svega cijeni vjernost i iskrenost. Ima snažnu intuiciju i dobar je psiholog koji odmah prepozna laži.

Ako nasluti da partner nije iskren prema njoj, potrudit će se svim silama doznati što joj krije. Nije preporučljivo prevariti je, jer kad se osjeti izigranom, probudi se njezin ponos i osvetoljubivost.

Strastvena i predana, u ljubavi se potpuno predaje i isto želi od partnera. Ako osjeti da je zanemarena, potražit će pažnju u tuđem zagrljaju. Seks joj je iznimno važan i ne može ostati u vezi u kojoj nema privlačnosti i putenosti. Škorpionka se nikad ne zadovoljava prosjekom.

Kad pronađe sebi ravnog partnera, strastvenog i snažnog, ali istovremeno dovoljno pažljivog i osjećajnog muškarca, opušta se i pokazuje svoju nježniju stranu. Kad je u sretnoj vezi, ova je žena idealna partnerica na koju se može osloniti i koja je spremna žestoko se boriti za one koje voli.