ASTRO KOMPATIBILNOST

Kako osvojiti i zadržati Škorpiona?

26.10.2014 u 08:33

Bionic
Reading

Ako volite Škorpiona, sigurno vam je potrebno što više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom tajnovitošću i strastvenošću. Što ih uzbuđuje? Kako zadržati njihovu pozornost? Jesu li vjerni? Donosimo nekoliko savjeta kako pridobiti i zadržati ljubav i povjerenje Škorpiona

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Škorpion

Ovan će Škorpionu pokazati vrijednost spontanosti umjesto poštivanja utvrđenog rasporeda. S druge strane, Škorpion će Ovna uputiti da ne uskače neoprezno u nove poslove dok nije dovršio ranije započete. Problem je što će oboje ta nova saznanja primjenjivati jedno bez drugoga, jer njihov eksplozivan odnos ne može dugo trajati.


Lav i Škorpion

Kada Lav i Škorpion stupe u odnos, rezultat je najčešće dinamična i intenzivna ljubavna veza. Škorpion zahtijeva povjerljivost i privrženost, dok su Lavu potrebne neprestane pohvale i obožavanje. Oboje su izuzetno odani i vjerni, ali ponekad i posesivni. Potrebno je dosta popuštanja da ova veza potraje.

Strijelac i Škorpion

Ako si ne ostave dovoljno vremena da se doista upoznaju, odnos Škorpiona i Strijelca mogao bi završiti brzo nakon što je počeo. Strpljenje će im se višestruko isplatiti. Ako optimistični Strijelac uspije utjecati na Škorpiona da kontrolira svoje ponašanje, oboje će dugo uživati u uzbudljivoj vezi.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Škorpion

Tvore jedan od najčešćih ljubavnih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna međusobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo kompliciranu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkoga, ali ih dominantne osobnosti stalno dovode do krajnjih granica strastvene ljubavi i žustrog prepiranja.

Djevica i Škorpion

Djevica je vrlo kritična i detaljno analizira i kontrolira sve i svakog, a to uključuje i partnera s kojim je u vezi. Budući da Škorpion ne podnosi prigovaranja ni propitkivanja, oko toga će se prepirati. S druge strane, mogla bi mu se svidjeti Djevičina brižnost, privrženost i organiziranost, što bi ga moglo navesti da je zavoli.

Jarac i Škorpion

Škorpion i Jarac će kao partneri imati priliku ne samo uživati u nježnom i kvalitetnom odnosu, nego i sazrijeti kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u ovu vezu pa neće odmah razviti potpuno povjerenje. Međutim, vrlo će brzo osjetiti jaku povezanost temeljenu na dubokom razumijevanju.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Škorpion

Ova se dva znaka karakterno dobro nadopunjuju. Blizanci su prilagodljivi, radoznali, otvoreni i razgovorljivi, dok je Škorpion sklon tajnovitosti, tvrdoglavosti i upornosti. Blizanci će u vezi biti praktičan, a Škorpion će se prepustiti emocijama i strasti. Mogu ostvariti vezu u kojoj će biti umjereno sretni.

Vaga i Škorpion

Veza Vage i Škorpiona obilježena je razlikama u emocionalnoj dubini. Vaga je najsretnija kada je u uravnoteženom intimnom odnosu s nekim tko je uredan i uglađen, bar u javnosti. Nije jako odana i sklona je 'švrljanju', što će joj Škorpion jako zamjeriti.

Vodenjak i Škorpion

Kada se Škorpion i Vodenjak nađu u ljubavnoj vezi, nastaje spoj dvaju vrlo različitih životnih filozofija. Škorpion u svemu traži dublji smisao, ali nije uvijek otvoren za raspravu; Vodenjak je razgovorljiv, ali ne ulazi u detalje. Naizgled imaju malo zajedničkog, ali oboje su toliko odlučni da mogu uspjeti u svemu što požele.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Škorpion

Ljubavna veza Škorpiona i Raka često završi brakom. Vrhunski se razumiju te odlično prihvaćaju i toleriraju međusobne mane i vrline. Imaju jednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo im što može prepriječiti put. Njihova jaka odlučnost i volja čine ovu vezu neraskidivom.

Škorpion i Škorpion

Veza dvoje Škorpiona prepuna je intenzivne i nesputane strasti. Oboje su opsjednuti jedno s drugime i prebrzo se, gotovo ludo, upuštaju u seks i romansu. Ovakav ih karakter jednako brzo dovodi i do žustrih rasprava. Ovaj odnos može ići u dva smjera: postat će ili najljepša stvar na svijetu ili potpuni debakl.

Ribe i Škorpion

Ljubavna veza Škorpiona i Riba sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u srce i misli partnera. Škorpion je tajanstven i često zaokupljen svojim mislima, što mnogim drugim znakovima smeta. Međutim, Ribe to savršeno razumiju, jer i same to povremeno vole činiti.