ASTRO KOMPATIBILNOST

Vage se odlično slažu sa svojom braćom i sestrama

21.10.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Iako nas ponekad živciraju, s braćom i sestrama provodimo najviše vremena u djetinjstvu i dijelimo najviše zajedničkih uspomena. No poznajemo li ih dovoljno? Razumijemo li ih i znamo li kako se ispravno odnositi prema njima? Pogledajmo stoga kako se Vage odnose prema braći i sestrama u raznim znakovima Zodijaka

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Vaga

Iako izgledaju, ponašaju se i govore drugačije, Vaga i Ovan zajedno odlično funkcioniraju. Kada Ovan odluči nešto učiniti, Vaga će mu savjetovati kako da to provede u djelo, ili da odustane ako ocijeni da je previše riskantno. Kada se svađaju, Ovan će brzo izgubiti živce, dok će ga Vaga suptilno smirivati. Njih će se dvoje držati zajedno cijeli život.


Lav i Vaga

Dobro se razumiju i bez previše truda. Međusobno se nadahnjuju i potiču na akciju. Dobro funkcioniraju kao tandem i prešutno se poštuju. Nerijetko će upisati isti tečaj ili školu, svatko u svojoj generaciji.
Imaju veliko povjerenje jedno u drugo i u svakom trenutku mogu računati na uzajamnu potporu.

Strijelac i Vaga

Iako su im osobnosti prilično različite, i Vaga i Strijelac imaju znatiželjne umove. Strijelac je više individualan igrač, a Vagu više privlače timska postignuća. Kada se svađaju, Strijelac će biti taj koji će imati izljeve bijesa. Vaga će se ponašati kao da je sve u redu dok će tiho sabotirati Strijelca.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Vaga

Vaga i Bik imaju sličan cilj u životu: lagodno živjeti. No nisu jako marljivi i skloni su prebacivati zadatke s jednog na drugoga pokušavajući se izvući sa što manje posla. Problemi nastaju i oko raspodjele dobara: oboje žele više za sebe. No Bikov topao i ležeran nastup lako će zagrijati Vagino srce pa se bratska ljubav neće ugasiti.

Djevica i Vaga

Lako će pronaći sklad i održavati ga. Djevica želi biti u mogućnosti pomagati drugima, a Vaga će tu pomoć rado i prihvatiti. Do problema će doći ako Vaga poželi izrabiti Djevicu. Kada se svađaju, Djevica će koristiti činjenice, dok će Vaga primjenjivati teoriju. Na kraju će ipak doći do kompromisa, jer ne mogu dugo podnijeti sukob.

Jarac i Vaga

Vaga i Jarac će se većinu vremena jako dobro slagati. Svijet vide na sličan način i prihvaćaju promjene, ali ipak imaju različite vještine i talente pa se neće međusobno natjecati. Dok je Jarac praktičan i poslovan, Vaga je sklonija dekoraciji, pisanju, plesu i glazbi. Povremeno će se svađati, ali će lako doći do kompromisa.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Vaga

Većinu će vremena provesti u žustroj raspravi i pripremanju spački. Jako će se dobro zabavljati pa im neće biti mrsko ni podnijeti zajedničku kaznu. Često će izlaziti zajedno kao najbolji prijatelji. Puno će razgovarati, šaliti se na račun onog drugoga, ali još više na tuđi račun. Bit će nerazdvojni od početka i ostati takvi cijeli život.

Vaga i Vaga

Vage su najčešće nježne, ljubazne i željne uljepšavanja života svojim roditeljima. No ponekad na površinu ispliva njihova druga strana - zavidna, neodlučna i pomalo lijena. Kada su zajedno, stvari će većinom biti prilično mirne. Ako se i posvađaju, to neće biti ništa burno. Netko će vrijeme prestati razgovarati dok se ne zažele jedno drugog.

Vodenjak i Vaga

I Vaga i Vodenjak vrlo su društveni pa će oko sebe okupljati gomilu prijatelja i međusobno ih upoznavati. Imaju puno toga za reći jedno drugome pa će se često prepirati, ali i slagati. Vodenjak je malo previše siguran u svoje zamisli pa bi bilo dobro da nauči biti otvoreniji prema tuđem mišljenju.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Vaga

Kao brat i sestra morat će naporno raditi da bi uskladili svoje različite emocionalne potrebe. Rak je obično sporiji i ranjiviji, Vaga brža i površnija pa se mogućnosti za nesuglasice često rađaju. Spaja ih
živopisna mašta i visoka kreativnost. Dijelit će strast prema književnosti, glazbi i kazalištu.

Škorpion i Vaga

Promatrati Vagu i Škorpiona zajedno može biti vrlo zabavno. Većinu će se vremena dobro slagati, ali će oboje biti uvjereni da su pametniji, ljepši i simpatičniji od onog drugog. Promatraču će se činiti vrlo bliski, ali čim nađu nešto oko čega će se natjecati, pretvorit će se u ljute suparnike koji često zaboravljaju da su brat i sestra.

Ribe i Vaga

Imaju maštovite ideje pa će zajedno stvarati originalne scenarije za kućne zabave. Roditelji će morati trošiti puno novca na igračke i odjeću, jer se oboje vole često kititi nečim novim. Srećom, rijetko će posezati za onim što pripada onom drugom. Vagin osjećaj pravednosti i Ribina bezuvjetna ljubav vezat će ih za čitav život.