ASTRO PROFIL

Je li lako surađivati s Vagama?

14.10.2014 u 09:41

Bionic
Reading

Vage ne vole težak rad. Pomalo su lijene i ne žele prljati ruke teškim radom, no imaju dobru intuiciju i znaju koja će ideja biti najisplativija pa se na nju i usredotoče

Vage znaju i same imati dobrih ideja, ali detalje radije ostave nekome drugome. Dobri su poslovni partneri, ali su slabiji kao samostalni poslovnjaci. Vrsni su diplomati i posrednici pa uspijevaju u organiziranju poslova u kojima sudjeluju brojne stranke.


Vage na radnom mjestu

Pripadnici ovog znaka najčešće su pristojni i ne pokazuju ljutnju i frustraciju na poslu. Bez obzira koliko je ozbiljna situacija, uvijek nađu vremena da razmisle kako nešto napraviti da bi se izbjegli dodatni problemi.

Vage su komunikativne i vole stalnu socijalnu interakciju, bilo za vrijeme ili nakon posla. Komunikativni su i ne vole poslove u kojima ne mogu puno pričati.

Vole se kvalitetno družiti s kolegama i izvan radnog vremena i žele ih dobro upoznati. Za njih je vrijeme koje provedu pokraj aparata za kavu važno kao i sam posao. Cijene kolege i uglavnom će se potruditi da ne kažu nešto što bi ih uvrijedilo.

Kada je potrebno dodatno objašnjenje o radnom zadatku ili ako ne razumiju šefove naredbe, pripadnici ostalih znakova najčešće se obraćaju Vagama za dodatno objašnjenje. Vage šefovi daju precizne upute pa je njihovim djelatnicima posao uvelike olakšan.

Dobre karijere za Vage

Imaju dar za logičko razmišljanje i mogu povezati podatke u smislenu cjelinu. Često koriste napredne kompjutorske programe i istraživačke metode za predviđanje rezultata. Kada im se ne žuri, provjere sve informacije koje su naveli u svojim izvješćima.

Ljudi rođeni pod ovim znakom obično su izvrsni kao računovođe, burzovni mešetari i bankari. Znaju kako usrećiti klijente i kako zaraditi novac - za sebe i druge.

Mnogi su pripadnici ovog znaka dobri pravnici, glasnogovornici, učitelji, psiholozi, savjetnici, profesori i trgovci. Leže im i umjetnost, dizajn i kozmetika.