ASTRO PROFIL

Vagama je najvažnija - ljubav!

12.10.2014 u 09:06

Bionic
Reading

Vage su po mnogočemu idealni ljubavni i životni suputnici, posebno za partnere koji nisu jako agresivni i skloni priređivanju ljubomornih scena. Tople su, pažljive i uslužne, a ljubavna veza im je najvažnija stvar na svijetu

Vage su sretne kad su pažene i mažene pa im odabranik mora stalno iskazivati pažnju kako je ne bi potražile na drugom mjestu. Vage su tolerantne i uglavnom se trude biti što pažljivije prema voljenima pa i same zaslužuju takav tretman.

Ovi društveni i komunikativni ljudi ne podnose samoću, nego se najbolje osjećaju kad su uklopljeni u okolinu. S njima se može ostvariti dobra i uspješna veza ako partner od njih ne zahtijeva veliku emocionalnu dubinu.


Muškarac Vaga - dotjerani zavodnik

Muškarac u ovom znaku na glasu je kao velik šarmer i zavodnik. Uredan je i dotjeran, a uz njega se svaka žena osjeća ugodno. Pažljiv je, ljubazan i duhovit, a čestim komplimentima lako pridobiva pažnju. Voli lijepe i dotjerane žene koje drže do sebe i svog izgleda.

Potrebna mu je tolerantna i mirna partnerica s kojom će voditi lagodan život lišen svađa i galame. Zavođenje mu je u krvi pa se i kad je u sretnoj vezi, udvara privlačnim ženama. Na to njegova odabranica ne mora nužno biti ljubomorna. Za njega je flert uglavnom zabava i igra koja unosi svježinu u svakodnevicu.

Ovaj muškarac rijetko pravi ljubomorne scene ili optužuje partnericu zbog zanemarivanja, što ga čini poželjnim supružnikom i partnerom. Odgovaraju mu društvene i aktivne žene s kojima će moći o svemu razgovarati i s kojima će odlaziti na izlete, putovanja ili kulturne događaje. Često se veže sa snažnom i samosvjesnom partnericom, koja ga potiče da bude odvažniji i odlučniji.

Žena Vaga - koketiranje u krvi

Budući da su pod zaštitom Venere, Vage su najljepši znak. Neumorno koriste svoju privlačnost u svim životnim situacijama. Ne čudi da su neke od najljepših žena svijeta rođene u ovom znaku. Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones, Naomi Watts, Gwyneth Paltrow i Kim Kardashian samo su neke od ljepotica koje golicaju maštu suprotnog spola.

Ove zavodnice ne mogu živjeti bez ljubavi, a partner im je potreban da bi se osjećale uravnoteženo i ispunjeno. Teže za skladnim odnosom, a ne vole svađe, sukobe i galamu. Groze se agresivnosti i nametljivosti pa im odgovara miroljubiv i diplomatičan suputnik.

Na njihovu nesreću, privuku ih naglašeno muževni muškarci s kojima ne mogu pronaći mir. Nerijetko padaju u zagrljaj neprikladnim partnerima zato što bježeći od samoće, nepromišljeno i brzopleto ulijeću u vezu.

Uživaju u koketiranju pa im je potreban tolerantan partner koji shvaća da je njihovo očijukanje samo igra. Žele se osjećati voljeno i svom muškarcu biti najljepše. Ako im on to ne pruža, okrenut će se drugome.

Kao partnerice su vrlo poželjne jer su tolerantne, miroljubive i žele ugoditi. Ponekad radije šute ili se priklone sitnim lažima, nego što započnu svađu. U seksualnom smislu vrlo su prilagodljive i uvijek će se rado podati partneru.

Žele usrećiti odabranika pa će mu rado ispunjavati seksualne želje. Ljubavni partneri znaju im prigovarati zbog neodlučnosti i povremene lijenosti. Vole biti dotjerane i privlačne u svakoj situaciji pa redovito troše mnogo novca na odjeću, kozmetiku i nakit.