ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Deset najboljih prilika koje vam pruža Mars u Strijelcu

24.09.2014 u 10:42

Bionic
Reading

U mitologiji Mars je bog rata i često ga se povezuje s ljutnjom te sa željom. U stvarnosti Mars predstavlja puno više od toga. On nas motivira i nadahnjuje, pomaže nam da budemo hrabri te nam daje snagu da kažemo 'ne' i postavimo granice

Mars je napustio znak Škorpiona i ušao u znak Strijelca, kojim će se kretati do 26. listopada. U skladu s time, njegove su se vibracije značajno promijenile.


Pogledajte kako možete najbolje iskoristiti Mars u Strijelcu, kojemu god znaku pripadali:

1. S vatrenim planetom u vatrenom znaku svi će se osjećati tjelesno moćnije i izdržljivije. Ako ste tip koji kaže da će početi vježbati sutra, znajte da je sutra stiglo danas. Mars u Strijelcu pomoći će vam da premostite prepreke.

2. Iskoristite ovaj nalet strasti i inspiracije da učinite nešto što nikada niste, a što stalno odgađate, ili da završite projekt koji ste odavno trebali završiti.

3. Otputujte nekamo kamo nikad niste išli i istražite novu stranu sebe. Ako ste po prirodi oprezni, može vas privući pustolovina. Ako ste ionako avanturistički duh, vrijeme je za nova osvajanja.

4. Potrudite se upoznati nekog drugačijeg od vas, nekog druge kulture, dobne skupine, vjere. Šireći svoj krug poznanika, širimo i svoje vidike te učimo o sebi.

5. Organizirajte veliku zabavu i na nju pozovite svoje prijatelje i njihove prijatelje. Strijelac je društven znak pa je dobro vrijeme da proširite svoje društvene horizonte.

6. Provedite vrijeme učeći nove stvari ili produbite svoje znanje o stvarima kojima se inače bavite. Strijelac nas potiče da tražimo put ka većem znanju i većoj mudrosti, tako da ovo nije vrijeme da budemo površni.

7. Sanjajte bez ograničenja. S Marsem u Strijelcu možete sanjati velike stvari, ali i dobiti strast i energiju da ih ostvarite!

8. Nađite uporište svojoj strasti, utvrdite u što vjerujete ili za što se borite. Strijelac traži istinu i veće razumijevanje, a Mars je ratnički planet. Ta nas kombinacija može potaknuti da slijedimo svoje snove.

9. Kad je Mars u Strijelcu, često smo previše iskreni i ne baš taktični, pa je ovo pravo vrijeme da pripazimo što govorimo da ne bismo povrijedili druge.

10. Strijelac je optimističan i samouvjeren znak, pa kad Mars prolazi kroz njega svi imaju više nadahnuća i samopouzdanja. To može biti dobro za one koji su po prirodi oprezniji, ali tko je sklon riziku, morao bi u ovom razdoblju pripaziti da ne prijeđe granice.