TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan vas čekaju uzbudljiva ljubavna zbivanja

18.08.2014 u 09:12

Bionic
Reading

Pretposljednji tjedan kolovoza za mnoge znači povratak u stvarnost, no to ne znači nužno i smanjenje intenziteta ljubavnih zbivanja. Bez obzira na to uživate li još uvijek na godišnjem odmoru ili vas on tek čeka, avantura i uzbudljivih trenutaka u ljubavnom životu ne bi trebalo nedostajati

Uzbudljiva zbivanja na ljubavnom planu potaknut će Ovnove da donose hrabre životne odluke dok će se mnogi intimni odnosi Bikova naći na kušnji. Česti izleti, putovanja i izleti Blizanaca povećat će mogućnost uspostave novih poznanstava, a Rakovi će procjenjivati ljude po imovinskom stanju i društvenom statusu, no brzo će shvatiti da to nisu dobri kriteriji.


Lavovi će susresti osobu koja će ih impresionirati, no neke okolnosti će usporiti razvoj odnosa, a osjećaj nezadovoljstva Djevica bit će prolazne prirode. Izlasci s društvom Vagama će biti omiljena zanimacija, a Škorpioni se nalaze u burnom razdoblju u kojem nijedna veza neće biti sigurna.

Slobodne Strijelce će privući društvena i pristupačna osoba s kojom će moći o svemu razgovarati dok će zauzeti Jarci često bježati u osamu. Vodenjaci su nezadovoljni trenutnom ljubavnom situacijom, no sve što kažu ili naprave neće imati učinka. Ribama je ovaj tjedan povećana mogućnost ulaska u vezu s poslovnim suradnikom.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE