ASTRO KOMPATIBILNOST

Zaljubljeni ste u Lava? Provjerite kako se slažete!

02.08.2014 u 09:14

Bionic
Reading

Ako volite Lava, sigurno vam je potrebno što više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom osobnošću. Što ga uzbuđuje, a što smeta? Koje su mu jake, a koje slabe točke? Koliki su izgledi da se usuglasite s njime? Evo kako astrologija ocjenjuje ljubavni odnos Lava sa svih 12 znakova

Ovan i Lav

Ovo je odnos koji obećava. Više ih spaja nego razdvaja. Oboje su optimistični, voljni preuzimati rizike i nositi se s posljedicama. Svjesni su da i druga strana ima jednako golem ego pa se u pravilu suzdržavaju od pokušaja dominacije. Iako povremeno može pasti teška riječ ili poletjeti neki predmet, ubrzo će uslijediti pomirenje – na predvidljiv način, uz puno dodira.

Bik i Lav

Pripadaju fiksnim znacima pa nijedno ne popušta ni centimetra. Štedljivi se Bik zgraža nad lavljom rasipnošću i razmetljivošću, a smeta ga i njegovo zanemarivanje tuđih potreba. Kad izbije svađa, ljutnja i tvrdoglavost otežaju rješenje. S druge strane, seksualna privlačnost može dugo održavati ovu vezu živom.


Blizanci i Lav

Srdačan i dinamičan par koji uistinu uživa u ljubavnom druženju. Jedno su drugome trajno zabavni i zanimljivi pa će lako rješavati moguće razmirice i neće (često) posezati za nevjerom. Ako se to i dogodi, bolje je da krivac bude Blizanac. Naime, taj će lukavac znati prikriti svoje tragove, dok će Lav vjerojatno biti otkriven.

Lav i Rak

Ovo je prihvatljiv spoj. Snažni je Lav upravo ono što tankoćutnom Raku treba – netko s jakim stabilizirajućim utjecajem. Uz njega se Rak osjeća sigurnije i spokojnije te je sposoban dati sve od sebe u vezi. Ako još bude voljan pružiti Lavu vodeću ulogu u odlučivanju, veza će im biti čvrsta i otporna.

Lav i Lav

Oboje su zaljubljeni u ljubav i razmjenjuju grandiozne geste kojima jedno drugom pokazuju koliko se vole. Dok strast bude buktala, vozit će se u gondoli, častiti šampanjcem i poklanjati svjetlucave stvarčice. Razmetat će se svojom srećom u javnosti. Kad emocija splasne, najveća će opasnost vezi biti nečiji ranjeni ponos.

Djevica i Lav

Tipična će Djevica teško privući pažnju temperamentnog Lava. On je rastrošan i ne razmišlja detaljno o daljoj budućnosti, a Djevica je pedantna i sve drži strogo pod kontrolom. Ona će teško moći podnositi njegovo nastojanje da dominira pa će ga ili oštro kritizirati, ili se povući u sebe. Ova veza nije jako preporučljiva.


Vaga i Lav

Vaga umiruje Lavovu potrebu za raskoši i luksuzom. Ova dva znaka su kao par jako dobro uravnoteženi. Vaga se uvijek oslanja na šarm i dobre manire, što impulzivni Lav izuzetno cijeni. Lav svoje partnere može naučiti spontanosti te bržem i lakšem donošenju odluka. Ova je veza strastvena i dugotrajna.

Škorpion i Lav

Kada Lav i Škorpion stupe u odnos, rezultat je najčešće dinamična i intenzivna ljubavna veza. Škorpion zahtijeva poštovanje i osjećaj poželjnosti, a Lavu su potrebne neprestane pohvale i obožavanje. Oboje su izuzetno odani i vjerni, ali ponekad i posesivni. Potrebno je dosta popuštanja da ova veza potraje.

Strijelac i Lav

Ljubavna veza između Lava i Strijelca započet će brzo i strastveno. Iako će se sam početak odnosa činiti gotovo savršenim, povremeno će se pojaviti poneka zapreka. Lavovi su po prirodi odaniji i privrženiji partneru od nemirnih Strijelaca, što dovodi do razmirica. No vrlo brzo se prilagođavaju jedno drugome, uživaju u zajedničkim trenucima i gaje iskrene emocije koje će ih vezati na dulje vrijeme.

Jarac i Lav

Na prvi pogled, Lav i Jarac imaju posve oprečne osobnosti i različite ciljeve u životu. Lav će Jarca u početku smatrati neuzbudljivim i neizražajnim, a Jarac ovoga doživjeti uobraženim i sklonim pretjerivanju. No mogu se međusobno privući i upustiti u vezu. Jarac će zavoljeti lavlju vedrinu i živahnost, a Lava će oboriti s nogu Jarčev osebujan smisao za humor.

Vodenjak i Lav

Kada se Lav i Vodenjak upuste u vezu, to je najčešće zato što ih privlače suprotnosti. Lav se divi Vodenjakovoj nepredvidljivosti i buntovnosti, a ovoga privlači Lavova hrabrost, temperament i spremnost na rizik. No ako žele ostati zajedno, Lav će morati utišati ego, a Vodenjak postati pouzdaniji.

Ribe i Lav

Ova je kombinacija poput vatre i vode – elemenata koji se ne miješaju. Riblja sklonost razmišljanju umjesto djelovanja ide na živce Lavu, koji smatra Ribe nepouzdanima. One su stidljive, povučene i ranjive, a Lav nadmen, drzak i dominantan. Oboje su pod jakim utjecajem osjećaja, ali se Lav pod stresom odaje izljevima gnjeva, a Ribe povlače u sebe.