MJESEČNI HOROSKOP

Pred Lavovima i Ribama je čaroban mjesec

01.08.2014 u 09:42

Bionic
Reading

Horoskopski su znakovi već neko vrijeme više koncentrirani na izlaske, druženja i ljubavne avanture, a manje na posao i karijeru. Pročitajte kome se zvijezde smiješe u kolovozu, a koga očekuje malo više truda

Nježni intimni trenuci Ovnovima će obilježiti početak mjeseca, no nakon 11. će osjetiti potrebu za uzbuđenjem. Bikovi će uživati u putovanjima, novim poznanstvima i plažama, no sredinom mjeseca će ih neki događaji vratiti u stvarnost. Blizancima će ovo ljeto ostati u pamćenju kao jedno od ugodnijih, a Rakovi će do polovice mjeseca proživljavati ljubavni preporod zahvaljujući Veneri u njihovom znaku.


Pred Lavovima je čaroban mjesec što se ljubavi tiče, no u poslu će nailaziti na mnoge probleme. Ne odustajte samo tako! Djevicama će ljetovanje biti osvježavajuće i uzbudljivo, no trebale bi pripaziti i ne vjerovati praznim obećanjima. Svađe s voljenim unosit će nemir u život Vaga početkom mjeseca, no nakon 10. dolazi do poboljšanja. Škorpioni će biti predani poslu i karijeri, zbog čega bi se partner mogao osjećati zanemareno.

Strijelci će dobiti priliku ostvariti najskrivenije ljubavne želje i ostvariti vruću ljetnu avanturu. Jarci u vezama bit će šutljivi i povučeni pa će partner osjećati da su se udaljili, a Vodenjacima u ljubavnom životu neće nedostajati uzbuđenja. Ribe samci će u prvim danima kolovoza doživjeti ljetovanje iz snova.

Opširnije o svakom znaku za mjesec kolovoz pročitajte OVDJE