LJUBAVNI HOROSKOP

Očekujte dramatične svađe u vezi ovaj vikend

31.07.2014 u 10:03

Bionic
Reading

Vrlo vjerojatno ćete dočekati vikend sigurni u svoju vezu ili potencijalnu ljubav, no nemojte prenagliti! Ništa nije sigurno, a za to će uvelike biti krivi položaji Mjeseca i Marsa

Da, Mjesec će do subote navečer boraviti u znaku Vage, orijentirane na duge veze, no ta dominantna energija koja će se protezati vikendom još više ima veze s Marsom u izražajnom Škorpionu.


Ovog vikenda partner ili partnerica će vas beskrajno frustrirati jer će vam se činiti da je vaša ljubav više zainteresirana za ljenčarenje i ležanje nego za druženje.

U subotu će se Merkur zadržati u zaigranom Lavu i naći će se u kvadratu s Marsom, zbog čega bi moglo doći do svađa vezanih uz ljubav, seks i općenito unošenje zabave u vezu. Svađa će brzo eskalirati i dovesti do riječi izgovorenih u afektu, a njih ćete vi ili partner najvjerojatnije požaliti.

Nasreću, Mjesec u Škorpionu povezat će se u nedjelju s Neptunom i Plutonom i dati podršku vezama te vam oboma omogućiti da ‘omekšate’ i tako realnije sagledate situaciju. Nemojte dozvoliti da vam svađa uništi cijeli vikend!

Romantične ocjene vikenda od 1. do 3. kolovoza:

OVAN ❤♡♡

BIK ❤❤♡

BLIZANCI ❤♡♡

RAK ❤❤♡

LAV ❤♡♡

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤♡♡

ŠKORPION ❤❤♡

STRIJELAC ❤♡♡

JARAC ❤❤♡

VODENJAK ❤♡♡

RIBE ❤❤♡