ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Kome će Jupiter u Lavu donijeti sreću?

29.07.2014 u 09:39

Bionic
Reading

Jupiter je ušao u znak Lava 16. srpnja, ali je njegov utjecaj dobio na snazi prošlog tjedna, kad ga je 'zagrlilo' Sunce, ušavši u isti znak

Najveći planet Sunčeva sustava simbolizira sreću, uspjeh i širenje. Do njegovog prelaska u Djevicu 11. kolovoza 2015. najsretniji će znakovi biti Strijelac, Ovan, Blizanci, Vage i dakako Lav.


Samom će Lavu idućih mjesec i pol sreća biti donekle pomućena nepovoljnim utjecajem Marsa u Škorpionu, a pripadnicima treće dekade do kraja će godine smetati Saturn u Škorpionu. Možemo stvari postaviti i drukčije pa reći da će Jupiter pomoći Lavovima da lakše izdrže negativne tranzite Marsa i Saturna.

Rizik donosi gubitke

Ako ste Bik, Škorpion ili Vodenjak, dok je Jupiter u Lavu trebali biste biti na povećanom oprezu. Izbjegavajte riskantne poslove, nepromišljene odluke i zamjeranje moćnicima. Ne zadužujte se niti posuđujte novac, oko svih većih poslova savjetujte se sa stručnjacima, a u kontaktima s vlastodršcima budite ponizni.

Neovisno o znaku kojemu pripadate, da biste ostvarili uspjeh u ljubavi i odnosima, budite pažljivi, brižni i romantični. Često izražavajte ljubav voljenima, ali nemojte ih gušiti niti im priređivati ljubomorne scene.

Budite iskreni i pošteni, klonite se špijuniranja voljenih i podmetanja suparnicima. Najviše će uspjeha imati oni koji se udvaraju s primjesom glamura i drame. Čak će i malo pretjerivanja biti dobro prihvaćeno.

Dojam će biti vrlo važan

U poslu i obrazovanju budite ponosni, samouvjereni i velikodušni. Ne budite sitničavi i uvijek djelujte moralno. Navedite kupce da se osjećaju posebno i jedinstveno. Ako ste trgovac, organizirajte akcije, nudite posebne ponude, dijelite besplatne informacije i dajte u dobrotvorne svrhe.

Budite uvijek uredni i elegantni (u obzir dolazi i sportska elegancija). Vodite računa o dojmu. Ne slušajte gurue popularne psihologije koji vam savjetuju da ne obraćate pažnju na tuđe mišljenje. Taj bi savjet vrijedio samo ako stanujete na pustom i udaljenom otoku.