TJEDNI HOROSKOP

Jarci će probleme ‘nositi doma’, a Lavovi će tulumariti

28.07.2014 u 11:26

Bionic
Reading

Ako ste na moru, vrijeme vam baš i nije naklonjeno, no to ne mora značiti da zvijezde nisu pripremile nešto lijepo za vas ovaj tjedan. Pročitajte što vas sve čeka u ljubavi, poslu i zdravlju u novom tjednom horoskopu

Ljubavna zbivanja neće se odvijati željenom brzinom pa će Ovnovima ovaj tjedan nedostajati samopouzdanja. Neslaganje oko važnih pitanja moglo bi eskalirati svađom u obitelji Bikova. Blizanci, sumnjate li u partnerovu iskrenost, otvoreno se s njim suočite. Unatoč lošijem raspoloženju, Rakovi bi trebali prihvatiti pozive za izlazak, čak i ako nisu dobre volje.


Lavovi će uživati u druženju i upoznavanju novih ljudi, a ni Djevice se neće moći požaliti na nedostatak ljubavnih prilika. Vagama sve više smetaju mane partnera, no ne mogu očekivati pomak bez iskrene komunikacije. Škorpioni zrače snažnom seksualnom energijom pa nije ni čudo da će biti u centru pažnje.

Naglašen libido potaknut će Strijelce na strastvenu avanturu bez obzira na realne razlike u karakterima. Jarci će poslovne i financijske brige prenositi na članove obitelji, što će dovesti do porasta napetosti i svađa. Vodenjaci će bijeg od stresne svakodnevice potražiti u flertu s privlačnim kolegom ili šefom, a Ribe će osvojiti šarmantni udvarač i to izljevima pažnje.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE