ASTRO PROFIL

Lav u ljubavi puno daje, još više traži

24.07.2014 u 12:17

Bionic
Reading

Ljudi rođeni u vatrenom znaku Lava imaju buran i intenzivan ljubavni život. Uvijek idu na sve ili ništa pa život s njima nikad nije jednostavan. Ako voljena osoba dokaže da zaslužuje povjerenje jednog Lava, u njemu će imati partnera i ljubavnika kakvog samo može poželjeti

Žena Lav

Lavica je rođena zavodnica i rado iskušava svoj šarm na muškarcima, čak i ako ne kani imati ništa s njima. Ne preporučuje se posesivnim i ljubomornim muškarcima koji ne mogu razumjeti njezinu potrebu da se svakome svidi.

Prilično je tašta i željna divljenja pa će je osvojiti muškarac koji joj poklanja mnogo pažnje i uz kojeg će se osjećati posebnom. Kad se zaljubi, postaje zahtjevna i posesivna. Nerijetko ima dvostruke kriterije: njoj je sve dozvoljeno, no njezin partner ne smije ni pogledati drugu ženu.


Osjetljiva je na njegovu ljubavnu prošlost i sve njegove bivše su joj neprijateljice. Pravi je vulkan strasti pa u krevetu pruža neizmjeran užitak. Za muškarca kojeg voli spremna je sve napraviti, a zauzvrat očekuje potpunu predanost i neprestano iskazivanje pažnje.

Muškarac Lav

Muškarac rođen u ovom znaku pravi je lovac, čijem je šarmu nemoguće odoljeti. Ženu koju želi osvojiti obasipa pažnjom i komplimentima, a rado pribjegava i velikim romantičnim gestama. Željan je akcije i uzbuđenja pa u mladosti ima mnogo ljubavnih veza. Što je stariji, to više osjeća potrebu za vezivanjem i zasnivanjem obitelji. Privlače ga snažne i uzbudljive žene koje će mu biti ravnopravne partnerice.

Ne preporučuje se nesigurnim, tjeskobnim osobama, jer i Lavovi koji su u braku rado mjerkaju atraktivne žene i upuštaju se u flert. Strastven je i može mnogo ponuditi u krevetu, a uz pravu partnericu napušta sebičnu naviku da gleda samo svoje interese. Prema ženi koju voli velikodušan je i pažljiv, no zauzvrat očekuje slobodu i mnogo tolerancije.