ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim se Rakovi najbolje slažu u postelji?

19.07.2014 u 11:01

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najsukladniji

Ovan i Rak

U temelju se ne razumiju. Ovan to voli puno žešće i češće, a Raku treba posebno nadahnuće i mnogo ohrabrenja – barem u početku veze. Uz to, Ovan je u seksu nesklon osluškivanju onog što mu partner poručuje, a Rak je prilično neodređen i nejasan pa ga nije lako razumjeti bez puno koncentracije i intuicije. Riskantan spoj.


Bik i Rak

Odličan spoj partnera koji se nagonski osjećaju i razumiju bez puno riječi. Oboje snažno žele jedno drugo ohrabriti i zadovoljiti u osjećajnom i tjelesnom pogledu. Najvažnije je da budu vjerni sebi, da započinju polako i oprezno i da se postepeno zagrijavaju. Seks će im biti podjednako nježan i pohotan, a s vremenom i sve maštovitiji i zabavniji.

Blizanci i Rak

Ovo je česta veza. Kad se susretnu, mogu osjetiti da ih je sudbina spojila i da će jedno od drugoga dobiti baš ono što im nedostaje: Rak raznovrsnost, a Blizanac nježnost i zaštitu. Trzavice bi mogle nastati ako Blizanac želi iskušati previše erotskih stilova ili pomagala u kratkom vremenu, jer Rak voli da se sve odvija postupno i bez stresa.

Rak i Rak

Veza dvoje Rakova nepredvidljiva je i zbrkana zbog ćudljivosti oboje partnera pa njihov seks može biti fantastičan i grozan. Tipičan Rak se prvo želi osjetiti voljenim i potrebnim, a onda će uzvratiti na emocije. Pada na dugotrajno udvaranje bez viđanja. Nježni telefonski razgovori ili poruke začinjene mrvicom erotike potiču ga na seksualno otvaranje.

Lav i Rak

Lav je napastan, a Rak prijemčiv. Oboje se trse u krevetu: prvi da bi se pravio važan i pokazao svoju veliku moć, a drugi da bi udovoljio prvom. No, nakon prve uspješne 'ofenzive', Lav više ne ulaže puno truda, dok Rak postaje sve privrženiji. Time će isprva imponirati svom vatrenom partneru, a potom mu se popeti na živce.

Djevica i Rak

Rak je među znakovima koji svojim mekim, ali ustrajnim pristupom najuspješnije otapaju Djevičinu suzdržanost. Oboje će biti otvoreni na iskušavanje seksualnih novotarija, pri čemu će se Djevica pokazati neočekivano maštovitom. Oni istinski mare za osjećaje svog partnera pa će se poslije seksa dugo maziti.


Vaga i Rak

Vage su vrlo zavodljive, jako vole romantiku i otvoreni flert. Rakovi su suzdržaniji, ali prilagodljivi pa će Vagama pružiti što žele. Nju posebno privlači Rakova podatnost i prvobitno oklijevanje, koje maskira prigušenu požudu. Zajedničko intimno iskustvo ispunjeno im je maštovitim idejama, romantikom i užicima.

Škorpion - Rak

Evo idealnog para! Škorpion i Rak se od prvog dana savršeno razumiju i odlično komuniciraju verbalno i neverbalno. Spaja ih izuzetna seksualna, ali i mentalna privlačnost pa se prvi seks uglavnom pretvara u dulju ljubavnu vezu. Rak će se uz Škorpiona uvijek osjećati voljen i rado mu ispunjavati sve seksualne fantazije.

Strijelac i Rak

Rak i Strijelac najčešće će prvi seks pretvoriti u dugotrajnu i strastvenu vezu. Iako bitno različitih temperamenata, u zajedničkom se krevetu dobro snalaze. Rak je podatan pa se prepušta dominantnijem Strijelcu, koji voli istraživati i probati nove stvari. No, prije nego što pristane na sve novotarije, Rak mora steći povjerenje i osjetiti se siguran.

Jarac i Rak

Rak obožava seks s Jarcem, što ovaj rado iskorištava. Najčešće razvijaju dugotrajnu vezu i zajedno svijaju gnijezdo pa se ne libe eksperimentirati i prepustiti se jedno drugome. Jarac zna kako uzbuditi Raka i navesti ga da potpuno izgubi kontrolu, pri čemu će oboje doživjeti nezaboravna iskustva.

Vodenjak i Rak

Rak žudi za sigurnošću i romantikom, a Vodenjak za uzbuđenjima i stimulacijom. Rak će željeti da mu ovaj partner bude stalno na raspolaganju, dok će Vodenjak dolaziti i odlaziti kad mu bude odgovaralo. Mogli bi ući u vezu iz puke radoznalosti, no prije ili kasnije netko će od njih morati pristati na težak kompromis.

Ribe i Rak

Vjeruju da su jedno drugom suđeni i kunu se na vječnu vjernost. Ne prave razliku između seksualne privlačnosti i ljubavi pa će njihovi intimni susreti odisati romantikom. Dobro se razumiju i znaju kako će ugoditi jedno drugome. Jedino što bi im moglo nedostajati su primjese nepredvidljivosti i rizika. Toliko su si slični da bi si mogli i dosaditi.