ROMANTIČNE DUŠE

Kakvi su Rakovi u ljubavi?

15.07.2014 u 14:50

Bionic
Reading

Ah, ti Rakovi - romantične duše, nježne i osjetljive. Pomalo su tajanstveni, pa im je potreban netko tko će ih prihvatiti onakve kakvi jesu

Ljudi rođeni u znaku vodenog Raka romantični su, nježni i osjetljivi. U početku poznanstva djeluju tajanstveno i nepristupačno, no time se štite od razočarenja. Uvredljivi su i skloni čestim oscilacijama raspoloženja pa im je potreban partner koji će to razumjeti i neće ih pokušavati promijeniti. Za njih je svojstveno da stavljaju potrebe voljenih ispred svojih, a za uspjeh veze spremni su otrpjeti mnogo toga.


Žena Rak

Žena Rak vrlo je senzualna i osjećajna. Nježna je i zahtijeva mnogo pažnje, no zauzvrat daje cijelu sebe. Vjerna je, lojalna i nudi sigurnost, a muškarcu kojeg voli nastoji uvijek ugoditi. U seksu se potpuno predaje pa je na glasu kao podatna i maštovita ljubavnica. Pomalo je nepredvidljiva pa partner nikad ne zna u kakvom će je raspoloženju zateći.

Naglašena intuicija pomaže joj u životu, no ne i u ljubavi. Nerijetko donosi pogrešne ljubavne odluke pa se veže uz osobu koja je iskorištava ili ponižava. Ima odlično pamćenje i jasno se sjeća partnerovih riječi i postupaka. Sposobna je oprostiti, no nikad ne zaboravlja. Kad je povrijeđena, spremna je ostaviti svoje osjećaje po strani i dati partneru novu priliku zbog djece i očuvanja obitelji ili zbog snažnih osjećaja.

Muškarac Rak

Muškarac rođen u ovom znaku vrlo je osjećajan i romantičan. Na prvi pogled nije tipičan zavodnik, no žene ga vole jer zna slušati i prema njima se ponaša prijateljski. Kao ljubavnik je vrlo pažljiv i nježan, a seksualni mu je užitak najveći ako je sa ženom koju voli.

Nesiguran je u sebe i često nosi ožiljke iz prijašnjih veza pa mu je potrebna partnerica koja će ga podržavati i ohrabrivati. Kad upozna ženu uz koju se osjeća sigurno, do izražaja će doći sve njegove kvalitete – vjernost, odanost, požrtvovnost i nesebična briga za obitelj.