ASTRO KOMPATIBILNOST

Dobitna kombinacija u poslu su - Škorpion i Rak

09.07.2014 u 11:03

Bionic
Reading

Slaganje sa šefom, zaposlenicima i suradnicima ključ je uspjeha u poslu, a različite osobnosti kolega i poslovnih partnera mogu imati izrazito velik utjecaj na koncentraciju, motivaciju i učinkovitost. Doznajte kako se Rak nosi s ostatkom zodijaka na profesionalnom planu

Ovan i Rak

U mnogo pogleda oni su na suprotnim krajevima spektra. Ovan je otvoren, nagao i agresivan dok je Rak suzdržaniji, oprezniji i strpljiviji. Unatoč razlikama, nisu skloni sukobljavanju jer shvaćaju da jedan od drugoga mogu imati koristi. Ovan se može brzo 'ispucati' u poslu ili poduzeti prevelike rizike pa mu dobro dođe prisutnost odmjerenog i ustrajnog Raka.

Bik i Rak

Divan poslovni spoj dok se stvari odvijaju dobro, no nastupi li kriza, mogu se naći u slijepoj ulici. Oboje su skloni ispunjavanju obaveza i temeljitom obavljanju posla. Slične su prirode i dobro se razumiju. No ako posao zapne ili bilo koji od njih počne patiti zbog privatnih problema, oboma će se srozati moral i radni učinak. Tada je najbolje da naprave stanku dok se ne saberu.


Blizanci i Rak

Blizanac je sposoban odobrovoljiti Raka i potaknuti ga da se otvori. Zauzvrat, Rak uspijeva navesti Blizanca na veću ozbiljnost i pouzdanost. Dobro se sporazumijevaju i u pravilu uzimaju u obzir prijedloge i stavove druge strane. Poslovni odnos među njima lako prerasta u prijateljstvo. Tegobe izbijaju ako nastupe kaotične okolnosti jer oboma brzo opada moral.

Rak i Rak

Ako se radi o projektima koji zahtijevaju mnogo vremena i izdržljivosti, ovaj će tandem dobro obaviti posao. Ne rade jako brzo, ali su pouzdani i temeljiti. Shvaćaju uspješno dovršenje zadatka kao osobnu misiju. Učinit će dobro ako izbjegavaju hitne poslove i one koji podrazumijevaju puno neizvjesnosti. Pritisak rokova i nadređenih obično ih demoralizira.

Lav i Rak

Promatračima se mogu činiti vrlo različitima i nespojivima, ali to nije istina. Brzo uočavaju jake strane svog suradnika pa učinkovito dijele poslove i prilagođuju se. Rijetko jedno drugom oduzimaju prostor i ovlasti. Vjerojatno će Rak napraviti prvi korak u prilagodbi, ali će mu Lav ubrzo uzvratiti jednakom mjerom.

Djevica i Rak

I Djevica i Rak su temeljiti, sistematični i odgovorno pristupaju poslu. Oboje teže stjecanju materijalne sigurnosti pa ulažu mnogo truda u obavljanje zadataka. Njihovo partnerstvo iz oboje izvlači ono najbolje. Djevica će paziti na svaki detalj i biti zadužena za organizaciju i administraciju dok će Rak preuzeti rad s klijentima i pružanje usluga.



Vaga i Rak

Vaga i Rak će kao poslovni suradnici biti vrlo obzirni i tolerantni jedno prema drugome. Oba znaka imaju slične zamisli i ciljeve pa se dobro razumiju i međusobno poštuju. S obzirom na to da dijele zajedničku strast prema lijepim stvarima i udobnosti, poslovni im je uspjeh visoko na ljestvici prioriteta.

Škorpion i Rak

Budući da se radi o dva znaka koja se dobro razumiju, nesumnjivo će biti i izvrsni poslovni partneri. Između njih je prisutno veliko uzajamno poštovanje pa postizanje kompromisa neće biti problem. Maštoviti Rak i Škorpion koji pametno određuje svaki financijski potez sigurno su dobitna kombinacija.

Strijelac i Rak

Ova dva znaka imaju oprečne karaktere i očekivanja pa će im trebati vremena da se naviknu na zajedničku poslovnu suradnju. Dok je Strijelac stalno u potrazi za uzbuđenjima i uživa u poslovnim rizicima, Rak ne voli česte promjene i teži za sigurnošću. S vremenom će oboje pristati na kompromise i prilagoditi se zajedničkom radu.

Jarac i Rak

Poslovni odnos Raka i Jarca obilježen je upornošću i snažnom voljom za uspjehom. Tvore pouzdan i siguran poslovni dvojac. Rak ovome tandemu donosi maštu i emocije dok je Jarac proračunat i čvrsto stoji na zemlji. Oboje imaju visoka očekivanja jedan od drugoga i izuzetno poštuju vrline druge strane.

Vodenjak i Rak

Njihovi su misaoni procesi i motivi u temelju različiti. Oboje imaju puno mašte, ali račja je mašta prikladnija za bajke, a vodenjačka za znanstvenu fantastiku. Problem je i u bioritmu: Vodenjak munjevito počinje pa zastane baš kad se sporiji Rak zahuktao. Morat će puno razgovarati i jedno drugome štošta objašnjavati.

Ribe i Rak

Kad rade zajedno, oboje postaju jači nego što su kad rade sami ili su vezani za suradnike u drugim znakovima. Oboje su u većini slučajeva tolerantni i suosjećajni te se međusobno hrabre, tješe i potiču na rad. Iako su oboje tankoćutni sanjari, Rak je praktičniji te će pomoći Ribi da provede zamisli u stvarnost. Razlika je u tome što Rak više štedi, a Riba brže troši.