ZODIJAK U FORMI

Idealan badić za svaki horoskopski znak

03.06.2014 u 09:55

Bionic
Reading

Bez obzira planirate li glumatati nešto na bazenu, odmarati se na privatnoj terasi ili se pokazati na najnapučenijoj plaži u Hrvatskoj, važno je odabrati pravi kupaći kostim koji vam odgovara figuri i karakteru. U tome vam možda možemo pomoći sitnim astro savjetima

Ovan
Žene rođene u znaku Ovna trebaju kupaće kostime krojene tako da mogu podnijeti bilo kakvu aktivnost. Sjajan jednodijelni kostim po mogućnosti u crvenoj boji koji će vam istovremeno istaknuti atribute, a u kojem ćete u svakom trenutku biti opušteni, idealan je izbor za aktivnu Ovnicu.

Bik
Žena Bik iznad svega voli i cijeni udobnost. Odaberite dizajnerski kostim koji vam lijepo pristaje, a ako želite upotpuniti dojam, kao što su Bikovi skloni estetici, pridodajte tome mekani pareo ili maramu s cvjetnim uzorkom.

Blizanci
Zabavno i veselo, to je ono što ženska pripadnica Blizanaca treba. Vruće hlačice i gornji dio bikinija ili neobičan kupaći kostim s geometrijskim printom idealan je odabir za nju.

Rak
Nostalgična i pomalo staromodna, žena Rak najsretnija bi bila s retro badekostimom. Razmislite o radikalnom potezu - modelu rađenom po uzoru na 50-e, a usto klasične kratke hlačice!


Lav
Sa Suncem kao vladajućim planetom, Lavici treba kupaći kostim u bilo kojoj nijansi žute, narančaste ili zlatne, a zajedno s tim u tonu mora biti i ručnik za plažu i šešir široka oboda.

Djevica
Žena rođena u znaku Djevice istovremeno je praktična i realna. Najbolje bi vam odgovaralo zadržati 'djevičansku' notu i odabrati bijeli kostim, no možete biti i praktični pa odabrati crnu boju, nećete pogriješiti. Naravno, i crno-bijela opcija dolazi u obzir.

Vaga
Elegantne, umjetničke duše, žene Vage bi trebale imati badekostim koji će te karakteristike i odražavati. Pokušajte s cvjetnim uzorkom, a upotpunite ga svilenim i seksi pareom.

Škorpion
Misteriozne i duboke žene rođene u znaku Škorpiona trebale bi odabrati kupaći kostim u tamnoj boji, poput crne, tamnoplave ili ljubičaste. Ne zaboravite sunčane naočale, one su neizostavan detalj!

Strijelac
Filozofkinja i svjetska putnica, žena Strijelac treba univerzalan kupaći kostim u kojem bez problema može ići iz avanture u avanturu. Što kažete na print inspiriran džunglom ili životinjskim šarama?

Jarac
Kod Jarca je općenito sve klasično. Najbolji bi izbor po tome bio klasičan crni jednodijelni badić, ali zašto ne biste odabrali nešto drugačije, primjerice s naramenicom samo na jednom ramenu?

Vodenjak
Ekscentrična i šašava, žena Vodenjak mora imati nešto originalno. Zašto to ne bi bili posve različiti modeli gornjeg i donjeg dijela bikinija?

Ribe
Sanjive Ribe napravit će najbolje ako potraže kupaći inspiriran sirenama. Zasjat će u svjetlucavom kostimu u morsko plavoj ili jezersko zelenoj boji.