LJUBAVNI HOROSKOP

Bikovi su promišljeni i odmjereni u ljubavnim igrama

23.04.2014 u 09:45

Bionic
Reading

Zemljani znak Bika pod okriljem je Venere, planeta ljepote i ljubavi, koja ga je podarila privlačnim izgledom, šarmom i putenošću. Pripadnici ovog znaka zavodljivi su i senzualni, no za razliku od Vage, kojoj je Venera podarila koketnu i zaigranu prirodu, Bikovi su promišljeniji i odmjereniji u ljubavnim igrama pa se upuštaju u flert isključivo ako procijene da će doživjeti uspjeh

Žena Bik

Ova zgodna i putena žena malo kojeg muškarca ostavlja ravnodušnim. Na njezinom pravilnom licu ističu se pune usne i gusta kosa, a njezin najveći adut su zanosne obline kojima golica maštu suprotnog spola. Oko sebe uvijek ima pokojeg udvarača, no ne upušta se olako u veze. Tradicionalnog je svjetonazora pa nije od onih žena koje će prve pristupiti muškarcu. Treba joj snažan i pouzdan partner na kojeg će se moći osloniti pa će muškarac koji je želi osvojiti morati biti uporan i strpljiv te je stalno obasipati znakovima pažnje. Tek kad joj dokaže da ima ozbiljne namjere, žena Bik se opušta i postaje spremna na vezu. Kad se zaljubi i stekne povjerenje u partnera, postaje idealna partnerica koja se potpuno predaje u ljubavi.

Seks s njom je fantastičan jer je strastvena i putena te zna kako udovoljiti partneru. Po prirodi je hedonist pa je život s njom ugodan i udoban. Odgovara joj partner koji poput nje zna uživati u životu, prirodi, umjetnosti i ukusnoj hrani. Kao partnerica je vjerna i odana te je spremna sve napraviti za obitelj i ljude koje voli. Tvrdoglava je i teško priznaje pogreške, no nije svadljiva i ne voli bez potrebe unositi nemir u svoje okruženje. Zna biti ljubomorna i posesivna prema partneru, no nakon godina veze i zajedničkog života postaje mnogo tolerantnija.


Muškarac Bik

Muškarac Bik prototip je uglađenog i šarmantnog kavalira kojeg žene obožavaju. Ugodne je vanjštine, ima skladno lice, široka ramena i više je građe, a čak ni pokoji suvišni kilogram ne umanjuje njegovu privlačnost. U mladosti je sklon ljubavnim avanturama i u pravilu ima mnogo veza, no što je stariji, njegova potreba za smirivanjem i zasnivanjem obitelji postaje sve izraženija. Kao partner može mnogo ponuditi, no isključivo ako procijeni da je njegova partnerica toga vrijedna. Voli lijepe i dotjerane žene, no ne pada samo na izgled. Osvojit će ga senzualna i strastvena partnerica, a nije naodmet ni to da je vrsna kuharica i domaćica.

Kad se zaljubi, treba mu dosta vremena da se odvaži na akciju. Promišljen je i pomalo trom pa se ne upušta lako u zavođenje, no kad se pokrene, ne priznaje neuspjeh. Prema odabranici je izuzetno nježan i pažljiv, a život s njim lišen je podizanja tonova i teških riječi. Pored sebe želi pouzdanu i odanu partnericu s kojom će moći izgraditi stabilan život, a zauzvrat nudi vjernost i odanost. Odličan je ljubavnik koji rado stavlja partneričine potrebe ispred svojih. Često zna biti tvrdoglav i isključiv, no zbog njegovih pozitivnih osobina veza s njim najčešće je ugodna i skladna.