TJEDNI HOROSKOP

Što vam zvijezde spremaju ovaj tjedan?

21.04.2014 u 08:43

Bionic
Reading

Početak vladavine Bika donijet će mnoge promjene Zodijaku, no većina znakova će uživati u pozitivnim promjenama. Iznimka su Blizanci koji će se češće povlačiti u osamu i Škorpioni koji će se sukobljavati s voljenim osobama

Ovnovi ovog tjedna neće toliko biti zaokupljeni zabavom i izlascima koliko će težiti za mirom i sigurnošću. Bikovi zrače iznimnom privlačnošću i ljepotom pa će ih pogledi suprotnog spola pratiti kamo god pođu. Blizanci neće biti raspoloženi za druženje sa svojom boljom polovicom, već će se nakon napornog dana povlačiti u osamu. Česti izlasci, druženja ili putovanja bit će idealna prilika za Rakove da nekoga upoznaju.


Lavove će ovaj tjedan pratiti nepromišljenost pa bi velike odluke trebali ostaviti za bolje dane. Djevice će proživljavati vezu punu uspona i padova, a Vagama će nedostajati uzbuđenja u životu. Škorpioni će se češće sukobljavati s voljenima.

Strijelci neće imati vremena za partnera i obitelj, već će biti zaokupljeni poslovnim brigama. Ljubavna zbivanja znaka Jarca bit će uzbudljiva i nezaboravna, a Vodenjacima u vezi nedostajat će povjerenja i komunikacije. Ribe će se zatjecati u različitim društvima i lako uspostavljati nova poznanstva.

Detaljan tjedni horoskop pročitajte OVDJE