ASTRO KOMPATIBILNOST

Ovnovi se ne mogu dogovoriti tko će biti glavni u seksu

19.04.2014 u 13:29

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedan od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam znak najviše odgovara!

Ovan i Ovan

Eksplozivan odnos, ali tko će od njih dvoje biti glavni? Oni to vole žestoko i višekratno, no ne nužno na duge pruge. U prvoj fazi veze neće se moći zasititi jedno drugog, a potom bi mogli prijeći na predbacivanje, durenje pa čak i mržnju. Za njih seks nije samo izvor užitka, nego i područje natjecanja i sredstvo dominacije.

Bik i Ovan

Dive se jedno drugom upravo zbog razlika u temperamentu i životnom stilu. Iako su oboje vrlo puteni, ne žele seks jednako često, jednako dugo i u istim terminima. Ovan je spontaniji i nepredvidljiviji, a Biku treba plan i red. I više udobnosti, za razliku od Ovna, kojemu odgovaraju neuobičajena mjesta i situacije.

Blizanci i Ovan

Ovan u seksu može biti malo pregrub za Blizanca, no njihove razlike nisu nepremostive. Oboje su dinamični i prilagodljivi te ne prežu od istraživanja nepoznatih položaja, tehnika i pribora. Njihovi će intimni odnosi biti obilježeni s mnogo komunikacije, uključujući i razmjenu nježno-prostih riječi. Ljubomora, osobito Ovnova, mogla bi biti problem.

Rak i Ovan

U temelju se ne razumiju. Ovan to voli puno žešće i češće, dok Raku treba posebno nadahnuće i mnogo ohrabrenja – barem u početku veze. Usto, Ovan je u seksu nesklon osluškivanju onoga što mu partner poručuje, a Rak je prilično neodređen i nejasan pa ga nije lako razumjeti bez puno koncentracije i intuicije. Riskantan spoj.


Lav i Ovan

Oni su na seksualnom planu kao stvoreni jedno za drugo. Oboje su otvoreni, energični i puni želje za osvajanjem. Iako se od samog početka ne štede, uspijevaju dugo zadržati uzajamno zanimanje. Jedan od razloga zašto im nije dosadno jest obostrano izazivanje i smišljeno izazivanje ljubomore, nakon čega prelaze na strastveno mirenje.

Djevica i Ovan

Nemaju mnogo zajedničkog emocionalno, ali na tjelesnom planu mogle bi frcati iskre. Mnogim se Djevicama sviđa sirova snaga kojom zrači Ovan, a ovaj je u njoj sposoban probuditi strast o kojoj je ranije samo maštala. Teško će, međutim, postići dugoročan sklad. Djevici je potreban uredan i spokojan život, uz rijetka i kontrolirana uzbuđenja.

Vaga i Ovan

Ovnovima je Vaga izuzetno privlačna, a intimno im druženje pruža osobit užitak. Izvrsno se nadopunjuju pa im puteno iskustvo dugo ostaje u sjećanju. Seks s Vagom mora biti profinjen i vrlo kreativan, što Ovnovima baš i ne odgovara, ali će pod njenim utjecajem pristati na romantičnu atmosferu uz svjetlost svijeća.

Škorpion i Ovan

Kada se ova dva znaka susretnu, ostaju zatečeni međusobnom privlačnošću i bujicom seksualne energije. Intenzivna želja za međusobnom intimnošću bit će velik izazov, ali će mu se prepustiti bez puno razmišljanja. Međutim, Škorpion voli privatnost, a Ovnu je uzbudljivo voditi ljubav na javnim i neudobnim mjestima.

Strijelac i Ovan

Strijelca će privući Ovnova nagla i divlja strana sklona riziku i pretjerivanju. Međutim, oboje su podjednako strastveni i izdržljivi unutar spavaće sobe. Seks će biti vrlo dinamičan i inovativan, a često će se događati na neobičnim mjestima. Zbog raznovrsnosti iskustava koje si uzajamno pružaju, ovi će se partneri uvijek rado vraćati jedno drugome.

Jarac i Ovan

Ovan i Jarac osjećaju međusobnu privlačnost, ali imaju različite seksualne želje i očekivanja. Jarac je u krevetu tradicionalan i ne voli eksperimentirati, što na Ovna djeluje kao hladan tuš. Također, Ovan je manje sklon planiranju i pripremi koje su ključne da bi se Jarac mogao opustiti.

Vodenjak i Ovan

Ovo bi mogao biti vrlo izazovan i uzbudljiv odnos. Ovan i Vodenjak zanimljiv su spoj putenog i intelektualnog pa se uspijevaju zabavljati i izbjegavati zamku dosade. Preciznije, ako ijedno od njih osjeti monotoniju, poduzet će nešto spektakularno da raspiri plamen ili će raskinuti vezu.

Ribe i Ovan

Ako je Ovan žena, davat će ritam ovom odnosu i češće od partnera predlagati seks. No ako je Ovan muško, njegova bi energija i dinamičnost mogle biti teško podnošljive. On mora obuzdati svoj silovit nastup, jer bi njime više zastrašio nego uzbudio osjećajnu Ribu. Ona voli moćnog i postojanog, ali ne i grubog ljubavnika.