LJUBAVNI HOROSKOP

Zvijezde će vas navesti na preispitivanje odluka

18.04.2014 u 10:22

Bionic
Reading

Vikend će započeti pod utjecajem napetog odnosa Venera i Plutona u petak. Ova seksi veza obećava intenzivan potencijal za ljubav ili njezinu transformaciju, a to se posebno odnosi na zemljane i vodene znakove! No ako spadate među zračne ili vatrene znakove, ne brinite, i za vas Venera i Pluton imaju poneka obećanja

U petak će Mjesec boraviti u optimističnom Strijelcu, a nalazit će se u prijateljskom odnosu s Marsom čime će se intenzivirati emocionalni ili seksualni potencijal ljubavnog života.

Do subote će, međutim, Mjesec ući u znak ozbiljnog Jarca pa ćete se preispitivati: 'U čemu je poanta?' Ako u vezi ne postoji sadržaj i poveznica koja može izdržati dulje vrijeme, i strast će se brzo ugasiti.


Ako se to i desi, u nedjelju, kad Jupiter uđe u kvadrat s Plutonom, mogli biste osjetiti iznenadnu bliskost koja će i vas zateći. Naime, ionako niste zainteresirani ako niste posve predani.

Nažalost, zbog napetih aspekata koje će Mjesec uzrokovati u nedjelju, stvari se možda neće odviti prema planu. Partner bi se mogao opirati vašim pokušajima ako se osjeća suviše kontrolirano ili gušeno.

Romantične ocjene vikenda od 18. do 20. travnja:

OVAN ❤♡♡

BIK ❤❤❤

BLIZANCI ❤♡♡

RAK ❤❤♡

LAV ❤♡♡

DJEVICA ❤❤❤

VAGA ❤♡♡

ŠKORPION ❤❤♡

STRIJELAC ❤♡♡

JARAC ❤❤❤

VODENJAK ❤♡♡

RIBE ❤❤♡