ASTRO PROFIL

Saznajte kakvi su Ovnovi pod utjecajem podznaka

16.04.2014 u 13:33

Bionic
Reading

Nakon solarnog znaka, podznak ili ascendent drugi je najvažniji faktor koji određuje astrološki profil ličnosti. To je zodijački znak koji se nalazi na istočnom horizontu u trenutku rođenja. Tko je rođen oko svitanja, ima isti solarni znak i podznak, a tko je rođen predvečer, ima podznak u suprotnom znaku od solarnog. Za precizno izračunavanje podznaka nužno je poznavati točno vrijeme i mjesto rođenja i konzultirati posebnu tablicu ili se poslužiti računalnim programom

Ovan - Ovan u podznaku

Dvostruki Ovan ima čvrste stavove. Ako se ne slažete s njima, čuvajte se. U raspravama su glasni i agresivni neovisno o argumentima. Vrlo su intenzivni u nastojanjima oko onoga tko ili što ih zanima. Ako ih želite odbiti, morate od početka do kraja biti nepokolebljivi i odlučni, bez okolišanja i natezanja.

Ovan - Bik u podznaku

Energičan je i ima snažnu ličnost. Prirodni je vođa koji teži dominaciji. Okolina ga sluša, ali ne nužno zato što je u pravu, nego jer ga se pribojava. Za razliku od nekih drugih Ovnova, koji se brzo zapale za nešto i brzo sagore, ovaj je zahvaljujući primjesi Bika uporan i planira dugoročno.

Ovan - Blizanci u podznaku

Ambiciozni ste, energični i brzo razmišljate. Znate biti svadljivi, direktni i sarkastični. Zbog vašeg oštrog jezika ljudi se nerado s vama prepiru. Pustolovno ste nastrojeni i volite česte i kratke izlete. Radoznali ste i zanimaju vas mnoge teme. Neki od vas lutaju u obrazovanju i profesiji prije nego što se u nečemu trajno pronađu.

Ovan - Rak u podznaku

Vi ste tankoćutniji i zamišljeniji od ostalih Ovnova. I vi imate eksplozivne naboje u duši, ali vam je fitilj nešto duži. Za razliku od tipičnog Ovna, solidno glumite i skrivate svoje namjere. Dobro čitate druge ljude i prilagođavate taktiku ovisno o tome s kime imate posla.


Ovan - Lav u podznaku

Imate višak energije i veliki ego, ali to ne znači da ste pohlepni i sebični, već samo da jako držite do sebe. Vrlo ste ambiciozni i želite ostaviti traga u povijesti, ili barem u svojoj užoj okolini. Spremno prihvaćate rizike i dobro se oporavljate od mogućih gubitaka.

Ovan - Djevica u podznaku

Ovan s podznakom u Djevici na prvi pogled ne djeluje osobito nadmoćno i neustrašivo, no ne dajte se zavarati. Dok je stanje redovno, radišan je, odgovoran i spreman na kompromis, ali ako se stvari ne odvijaju po njegovoj volji, planut će kao svaki dobar Ovan.

Ovan - Vaga u podznaku

Ovi su Ovnovi taktičniji od klasičnih pripadnika svog znaka. Podznak u Vagi daje im dozu uglađenosti i diplomatičnosti, ali ispod te fasade krije se čelična šaka. Bore se protiv nepravde i često ulaze u sukobe. Imaju mnoštvo ideja koje žele što prije ostvariti pa su ponekad brzopleti i nepromišljeni.

Ovan - Škorpion u podznaku

Ovi marljivi i neumorni radnici ističu se velikom energijom i ambicioznošću. Hrabri su i ne boje se prepreka, a izazovi su im poticaj da se pojačano trude. Impulzivniji su od tipičnih Škorpiona, strastveni su i u sve ulaze sa srcem. U ljubavnim vezama idu na sve ili ništa. Treba im snažan partner koji će se moći nositi s njihovom snažnim emocijama.

Ovan - Strijelac u podznaku

Ovi su Ovnovi neustrašivi avanturisti, puni energije. Ambiciozni su, dinamični i prilično tašti. Jako vole biti na čelu svake skupine kojoj pripadaju, a izuzetan entuzijazam i snažna volja vode ih do uspjeha. Zbog otvorenosti i iskrenosti imaju puno sljedbenika, ali i protivnika.

Ovan - Jarac u podznaku

Ovi Ovnovi imaju jaku osobnost, ambiciju i energiju za ostvarivanje ciljeva. Vrlo im je važno dobiti priznanje za svoja dostignuća, a ako se obogate, nimalo se neće potruditi to sakriti. Sebičnost i netolerancija najveće su im mane, no s godinama postaju mekši.

Ovan - Vodenjak u podznaku

Ovo je sretan spoj britkog uma i odvažne energije. Za razliku od drugih Ovnova, koji su brzi, direktni i praktični, Vodenjaci s podznakom u Ovnu ponekad kompliciraju, okolišaju i teoretiziraju. Manje su agresivni i radije rješavaju probleme pregovorima nego silom.

Ovan - Ribe u podznaku

Vi ste dalekovidan Ovan. Imate osjetljivija ticala od drugih pripadnika svog znaka pa opažate i ono što njima ostaje skriveno. Ne ulijećete prenaglo u projekte i odnose, nego prije odluke duboko udahnete i brojite do deset. Imate dar za zarađivanje i oplođivanje novca.