ASTRO KOMPATIBILNOST

Blizanci i Vodenjaci seks doživljavaju kao igru

12.04.2014 u 08:15

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam znak najbolje odgovara

Ovan i Vodenjak

Ovo bi mogao biti vrlo izazovan i uzbudljiv odnos. Ovan i Vodenjak su zanimljiv spoj putenog i intelektualnog te će im rijetko biti dosadno. Preciznije, bude li ijedno od njih osjetilo monotoniju, poduzet će nešto spektakularno da raspiri plamen, ili će raskinuti vezu.

Bik i Vodenjak

Bik u Vodenjaku vidi svoju suprotnost, nekoga tko nudi čar pustolovine i slobode. S druge strane, Vodenjak će od Bika očekivati dobar, cjelovit i izdržljiv seks. Ako sve ostane na tome, neće biti nikakve štete, no Bik bi mogao poželjeti čvrsto vezati i sputati Vodenjaka, dok će ovome dosaditi rutina i predvidljivost Bikovog životnog stila.

Blizanci i Vodenjak

Kad se ova dva zračna tipa sretnu, odmah će osjetiti mentalnu i tjelesnu povezanost. Oboje vole raznovrsnost, kretanje i upoznavanje novih ljudi i mjesta. Imaju ležeran i bezbrižan odnos prema seksu i vezama, doživljavajući ih više kao igru nego obavezu. Ako im veza i pukne, brzo će je preboljeti.

Rak i Vodenjak

Rak žudi za sigurnošću i romantikom, a Vodenjak za uzbuđenjima i stimulacijom. Rak će željeti da mu ovaj partner bude stalno na raspolaganju, dok će Vodenjak dolaziti i odlaziti kad mu bude odgovaralo. Mogli bi ući u vezu iz puke radoznalosti, no prije ili kasnije netko će od njih morati pristati na težak kompromis.


Lav i Vodenjak

Lav je među boljim partnerima za Vodenjaka, jer je dovoljno spontan, društven i prilagodljiv da se može nositi s vodenjačkom hirovitošću. S druge strane, Vodenjak je zanimljiv i nepredvidljiv pa će držati Lava u stalnoj kreativnoj napetosti. U seksu će jedno drugom postavljati neobične zahtjeve i pomicati granice prihvatljivog.

Djevica i Vodenjak

Vodenjak navodi Djevicu da odbaci stidljivost i otvori se u seksu, no zauzvrat joj ne pruža ono što je njoj potrebno: sigurnost i stabilnost. Djevica često neće znati na čemu je s ovim hirovitim tipom. Što mu više bude povlađivala, to će je on više izrabljivati, a pokuša li ga disciplinirati strogošću, on će se povući iz veze.

Vaga i Vodenjak

U intimnom odnosu s Vagom, Vodenjak će biti nadmoćan te će voditi glavnu riječ. Njoj je vrlo važan partnerov užitak pa će se svojski potruditi da ga spolno zadovolji. Oba su znaka vrlo maštovita i spremna na iskušavanje noviteta, pa će njihov odnos biti prožet uzbuđenjima.

Škorpion i Vodenjak

Obdareni su vrlo različitim temperamentima pa će jedno drugo ili iritirati ili poticati. Neće im biti dosadno, no to nije dovoljno jamstvo sreće. Oba su znaka vrlo neovisna i pustolovna, što im nerijetko pomaže i u spavaćoj sobi. Iako je Škorpion dominantan, puštat će i Vodenjaku da pokaže što zna, pa će njihov spolni život biti sadržajan.

Strijelac i Vodenjak

Vrlo će se lako upustiti u seksualnu avanturu, koja bi se mogla pretvoriti u ozbiljnu ljubavnu vezu. U krevetu su oboje vrlo maštoviti i inovativni te se vole zabavljati. Strijelac će u spavaćoj sobi preuzeti potpunu dominaciju prije negoli Vodenjak to uopće i primijeti. Seks će biti živahan i prilično glasan.

Jarac i Vodenjak

Intimni odnos između ova dva znaka prepun je strasti i osjećaja. Oboje vole seks i uživaju u njemu, a znaju i kako dodatno uzbuditi jedno drugoga. Jarčeve su erogene zone bedra i koljena, dok Vodenjak posebno reagira na dodir gležnjeva. Zajedno će dugo dijeliti strast i romantične trenutke.

Vodenjak i Vodenjak

Oni su revolucionari i eksperimentatori zodijaka. Kad se susretnu, mentalna će stimulacija prethoditi seksualnoj. U seksu ih uzbuđuju fetiši i neobični rituali. Njihov odnos može prolaziti kroz uspone i padove, prekide i ponovna spajanja. Potrebno im je puno slobode i manevarskog prostora, a svaki pokušaj sputavanja doživjet će kao agresiju.

Ribe i Vodenjak

Oboje su maštoviti i kreativni ljubavnici, samo što Vodenjaku treba manje vremena da se opusti i razigra. Nisu sebični pa će obraćati puno pažnje na potrebe i interese druge strane. Osim seksualno, slagat će se i kao prijatelji pa će voditi zanimljive rasprave i često zajedno izlaziti. U svoje bi igre mogli uključiti i treću osobu.