ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera u Ribama potiče romantičnu i nesebičnu ljubav

08.04.2014 u 11:15

Bionic
Reading

Venera je u subotu 5. travnja ušla u znak Riba označivši početak razdoblja romantične i nesebične ljubavi

Kad se god nalazi u Ribama, Venera općenito djeluje pozitivno na osjećajni život ljudi, a njen će utjecaj biti najsnažniji i najpovoljniji na pripadnike Riba, Rakova, Škorpiona, Bikova i Jaraca

U iduća četiri tjedna, do prelaska Venere u Ovna 2. svibnja, zaljubljeni će jedni drugima pružati bezuvjetnu ljubav, a na društvenom će planu ojačati inicijative za pomirbu i toleranciju među sukobljenim stranama. Te će inicijative biti hvalevrijedne, ali i pomalo naivne i nedovoljno temeljito pripremljene pa će mnoge od njih neslavno propasti.


Nadahnuti umjetnici i znanstvenici

Unatoč neuspjehu, te će akcije pružiti pozitivan primjer javnosti i potaknuti mnoge ljude da budu bolji i suosjećajniji jedni prema drugima. Izgledan je povećan broj junačkih i požrtvovnih djela, primjerice izvlačenje ugroženih iz plamena ili iz nabujale rijeke.

Pod utjecajem Venere u Ribama, umjetnici svih žanrova bit će obdareni nesvakidašnjim nadahnućem te će stvoriti ili započeti izvanredna djela. Moguće je i da će znanstvenici dolaziti do važnih spoznaja zahvaljujući intuiciji ili sretnoj slučajnosti dok će im logičke sposobnosti biti ponešto oslabljene.