ASTRO KOMPATIBILNOST

Vaga i Ovan se savršeno nadopunjuju

03.04.2014 u 11:41

Bionic
Reading

Ako volite Ovna, sigurno vam je potrebno što više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom osobnošću. Što ga uzbuđuje, a što smeta? Koje su mu jake, a koje slabe točke? Koliki su izgledi da se usuglasite s njime? Evo kako astrologija ocjenjuje ljubavni odnos Ovna s cijelim Zodijakom

Ovan i Ovan

Oboje ulaze u odnos s namjerom da ostvare prevlast. Nijedno neće biti zadovoljno sporednom ulogom pa će se strastvene epizode izmjenjivati s provalama bijesa i prijetnjama raskidom i osvetom. Ako su oboje angažirani poslom ili školovanjem, dio svoje goleme energije trošit će na tim područjima pa će njihov odnos biti manje dramatičan.

Bik i Ovan

Ovo su dvoje vrlo puteni, ali Ovan je skloniji akciji (izlascima, putovanjima, raspravama, seksualnim eksperimentima) od Bika. Ovaj se lakše zadovoljava rutinom i predvidljivošću pa mu Ovnova stalna napetost može ići na živce. Bik je dobar u zarađivanju i štednji, no njegov plameni partner još brže troši. Bolje će se složiti ako su u zreloj ili starijoj dobi.

Blizanci i Ovan

Jedno je sigurno: neće im biti dosadno jer vole razmjenjivati mišljenja, a Blizanac uz to obožava ogovarati. U prilog im ide i zajednička ljubav prema dinamičnom životu i otpor prema učmalosti. Ovan će neizbježno pokušati dominirati, ali Blizanac je dovoljno bistar i lukav da mu se suprotstavi bez dolijevanja ulja na vatru.

Rak i Ovan

U početku će jedno drugo zadiviti različitošću, no prije ili kasnije shvatit će da se manje nadopunjuju, a više sukobljavaju. Dok Ovan skače prije nego što kaže 'hop', Rak je oprezan i proračunat; Ovan je gotovo uvijek za akciju dok Rak često želi provoditi mirne večeri kod kuće. Razmirice mogu izbijati oko sitnica, a što je Ovan oštriji, to će se Rak više povlačiti u oklop.


Lav i Ovan

Ovo je odnos koji obećava. Više ih spaja nego razdvaja. Oboje su optimistični, voljni preuzimati rizike i nositi se s posljedicama. Svjesni su da i druga strana ima jednako golem ego pa se u pravilu suzdržavaju od pokušaja dominacije. Iako povremeno može pasti teška riječ ili poletjeti neki predmet, ubrzo će uslijediti pomirenje – na predvidljiv način, uz puno dodira.

Djevica i Ovan

Ova veza neće ispuniti nadanja ni jednog ni drugog partnera. Djevica je brižna i stalno razmišlja o budućnosti, a Ovan je spontan i živi u trenutku. Ako žele opstati skupa, morat će se pomiriti s činjenicom da su prilično različiti i da im je nužna obostrana prilagodba. Poneki zajednički interes ovu vezu može učiniti mogućom, iako ne zadovoljavajućom.

Vaga i Ovan

Vaga i Ovan se savršeno nadopunjuju pa im odnos vrlo brzo postaje čvrst i stabilan. Ovan je direktan, nagao, dinamičan i uvijek spreman upustiti se u nešto novo i neizvjesno. Vaga je također pokretljiva i živahna, ali manje nepromišljena. Miroljubiva je, staložena i spretna na riječima pa će lako uvjeriti Ovna da nije uvijek u pravu.

Škorpion i Ovan

Ovan će Škorpionu pokazati vrijednost spontanosti umjesto poštivanja unaprijed utvrđenog rasporeda. S druge strane, Škorpion će Ovna uputiti da ne uskače neoprezno u nove projekte dok nije dovršio prethodno započete. Problem je što će oboje ta nova saznanja primjenjivati jedno bez drugoga jer njihov eksplozivan odnos ne može dugo trajati.

Strijelac i Ovan

Ovan i Strijelac kao partneri funkcioniraju uspješno na gotovo svim razinama i u svim tipovima odnosa. Imaju mnogo energije i žude za doživljavanjem novih i raznolikih iskustava pa će se rijetko dosađivati. Oboje vole putovati, izlaziti i ići u goste, a u kući borave samo kad su bolesni ili ih na to prisili oluja. Mnogi im zavide na ljubavi i razumijevanju.

Jarac i Ovan

Ovan i Jarac imaju različite karaktere i poglede na život, a nesporazumi su svakodnevna pojava u njihovom odnosu. Ovan smatra Jarca sporim i dosadnim, a Jarac Ovna budalastim i brzopletim. Njihova veza može biti vrlo poučno iskustvo za oboje, ali to ne znači da će dugo ostati zajedno. Bolje funkcioniraju kao prijatelji ili poslovni partneri.

Vodenjak i Ovan

Veza Ovna i Vodenjaka temelji se na međusobnom uvažavanju, poštovanju i optimističnom pogledu na život. Osjećaj slobode im je podjednako važan pa jedno drugome u pravilu ostavljaju dovoljno vremena i prostora za osobne interese i privatnost. Izvrsno se slažu i dugo će ostati sretni zajedno.

Ribe i Ovan

Nježne i putene Ribe privlači Ovnova neobuzdana energija, a njemu laska njihova želja za pružanjem ljubavi. U ovoj će vezi Ovan donositi teške odluke i voditi bitke, a to je upravo ono što Ribe priželjkuju. Izvjesnu opasnost donosi Ovnova sklonost prigovaranju. Potrebno mu je mnogo takta da bi spriječio raspad ovog inače obećavajućeg partnerstva.