TKO, S KIM I KAKO...

Veliki ljubavni horoskop za 2014.

13.02.2014 u 12:35

Bionic
Reading

Valentinovo, koje slavimo 14. veljače, važan je datum u životima zaljubljenih. To je vrijeme kad partneri jedno drugom iskazuju pažnju i ljubav romantičnim gestama ili poklonima. Iako bi se voljenoj osobi pažnja trebala poklanjati svaki dan, ovaj je dan idealna prilika da se odmaknemo od poslovnih i inih problema i posvetimo vrijeme najdražoj osobi. Doznajte što u nastavku godine možete očekivati na ljubavnom planu i hoćete li se, poput Bikova, zaljubiti prilikom putovanja ili ćete, kao Lavovi, doživjeti emocionalno ispunjenje u drugoj polovici godine

Godina burnih veza

Naredno razdoblje bit će obilježeno razmiricama s voljenom osobom, a većina sukoba bit će potaknuta vašom naglom prirodom. U vama će tinjati nezadovoljstvo koje ćete otresati na partneru pa će se mnogi odnosi naći na kušnji. Mogli biste iznenada prekinuti dugu vezu... Opširnije.

BIK

Ljubav na putovanju

Zbog porasta poslovnih zaduženja, rijetki će biti trenuci u kojima ćete moći sebi priuštiti odmor i opuštanje. Trenuci s voljenima bit će dragocjeni i pomoći vam da savladate nesporazume nastale zbog prezaposlenosti. Bikovi samci uživat će u bogatu društvenom životu. Opširnije.

BLIZANCI

U potrazi za sigurnošću

Do kraja ćete godine biti zreliji i ozbiljniji. Neće vas zanimati prolazna uzbuđenja i veze kratkog daha, jer želite pored sebe imati nekoga tko će vam pružati oslonac i podršku. Opširnije.

RAK

Obilje ljubavnih prilika

U prvom dijelu godine u domu će vam vladati negativno ozračje. Rasprave s voljenim bit će česte, a neslaganje oko financija ili odgoja djece bit će najčešća tema svađa. Jupiter u vašem znaku štiti vas od većih emocionalnih razočaranja. Opširnije.


LAV

Godina velikih odluka

Duge će veze u nastavku zime i u proljeće biti obilježene krizom, za koju će glavni krivac biti nedostatak komunikacije. Voljeni neće moći doprijeti do vas pa će imati dojam da ste digli ruke od veze. Ljetni mjeseci obilježavaju prekretnicu. Opširnije.

DJEVICA

Isprepletanje ljubavi i prijateljstva

Pred vama je uzbudljivo razdoblje puno novih mogućnosti. Česti izlasci, kraća putovanja i prisustvovanje zanimljivim kulturnim događajima bit će uobičajeni dio svakodnevice. Ljubaznošću i šarmom, plijenit ćete pažnju okoline. Opširnije.

VAGA

Riješite probleme otvorenošću

Prilike u prvoj polovici godine zahtijevat će više strpljenja i tolerancije. Kretanja Marsa vašim znakom mnoge će odnose staviti na kušnju. Osjećate li se nezadovoljnima ili nesretnima, nećete šutke podnositi situaciju. Opširnije.

ŠKORPION

Pospremanje privatnog života

Pred vama je razdoblje promjena i prekretnica. Neke će se veze i prijateljstva učvrstiti, a površni i nestabilni odnosi nepovratno će otići u prošlost. Želite pored sebe imati ljude na koje se možete osloniti pa ćete izbaciti iz svog života. Opširnije.

STRIJELAC

Nova ljubav u drugom dijelu godine

Mnoge će Strijelce u kasnu zimu i rano proljeće pratiti osjećaj usamljenosti i nostalgije. Druženje s dragim ljudima privremeno će vas oraspoložiti, no u vama će tinjati osjećaj nezadovoljstva ili žaljenja za prošlim vremenima. Opširnije.

JARAC

Mnogo prilika za flert

Ulazite u zanimljivo i uzbudljivo romantično razdoblje. Iznimno ste privlačni i zavodljivi pa vam neće biti teško osvajati pažnju suprotnog spola, no veze započete u prvom dijelu godine vjerojatno neće potrajati. I vi i druga strana ćete biti suviše zauzeti. Opširnije.

VODENJAK

Uredska romansa

Do proljeća bit ćete zaokupljeni poslovnim obavezama. Slobodni će poricati da su usamljeni pa će se zatrpati poslom kako ne bi mislili o svom ljubavnom životu. Čak i ako ne tražite ljubav, ona će pronaći vas. Opširnije.

RIBE

Sretno zaljubljeni

Pred vama je uzbudljivo osjećajno razdoblje u kojem će vam većina romantičnih težnji biti ispunjena. Slobodni će biti vrlo privlačni i zanimljivi suprotnom spolu pa će imati nekoliko ljubavnih prilika. Nova ljubav pronaći će vas u trenutku kad joj se ne budete nadali. Opširnije.