ASTRO KOMPATIBILNOST

Vodenjaci su sjajni prijatelji, a najbolji su sa...

12.02.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Jeste li se ikada zapitali zašto se ljudi lako povežu s jednom osobom dok drugu bez vidljivog razloga izbjegavaju i ne žele u svojoj blizini? Zbog čega je nekome ugodno u društvu određene osobe i odakle im toliko toga zajedničkog? Saznajte kakvo vas prijateljstvo očekuje s Vodenjakom i što zvijezde kažu o vašem odnosu

Ovan i Vodenjak

Prijateljstvo između Ovna i Vodenjaka od samog će početka biti uzbudljivo i prepuno akcije. Oboje vole promjene i uzbuđenja i nastoje živjeti život punim plućima. Imaju puno zajedničkih interesa, što ih nerijetko tjera i da se međusobno natječu. No, rijetko dolazi do ozbiljnih sukoba te sve ostaje na prijateljskoj razini.

Bik i Vodenjak

Zainteresirat će jedno drugo svojim različitim životnim ritmovima i ciljevima: Bik ima logičan i realističan stav o životu, a Vodenjak je buntovnik i revolucionar. S vremenom će međusobna zanimljivost blijedjeti, a u prvi će plan i zbijati nesporazumi. Njima se neće biti lako dogovarati ni oko vrste zajedničkih aktivnosti ni oko termina.

Blizanci i Vodenjak

Blizanac i Vodenjak među najboljim su prijatelja u Zodijaku. Odlično se razumiju i imaju si mnogo toga za reći. Vrlo su druželjubivi pa često izlaze u većim društvima. Majstori su za organiziranje zabava, koje najradije priređuju u tuđoj kući, dok na sebe preuzimaju dovođenje 'ekipe'.

Rak i Vodenjak

Ova dva znaka teško će ostvariti dublji prijateljski odnos. Vodenjak je prepun energije, voli biti okružen ljudima i ima moderan stav o životu. Za razliku od njega, Rak je osjetljiv, tradicionalan i pomalo povučen. No ako si daju vremena da se bolje upoznaju, oboje mogu puno naučiti od onog drugog.


Lav i Vodenjak

Prijateljstvo između ova dva znaka ispunjeno je pozitivnom energijom, međusobnim poštovanjem i razumijevanjem. Neprekidno jedno drugo zabavljaju i rijetko upadaju u monotoniju. Iako Lav voli biti u središtu pažnje, ne smeta ga Vodenjakova popularnost, osim što je ponekad neskromno pripisuje svom utjecaju.

Djevica i Vodenjak

Djevice imaju staložen i realan pristup životu, a Vodenjaci su uvijek u potrazi za zabavom, rizikom i avanturom. No krupne ih razlike u temperamentu manje razdvajaju, a više motiviraju na daljnje međusobno proučavanje. Obostrano razumijevanje i tolerancija jamče im dugo iako ne i stabilno prijateljstvo.

Vaga i Vodenjak

Vrlo će brzo postati odlični prijatelji. Istinski se razumiju i znaju slušati jedan drugoga kada je o problemima riječ. Oboje uživaju u pomaganju pa se često zajedno bave humanitarnim radom. Jedna je od njihovih najboljih osobina spremnost pomoći drugome ne očekujući ništa zauzvrat.

Škorpion i Vodenjak

Škorpion i Vodenjak imaju vrlo različite temperamente i poglede na život. Škorpioni se najčešće vole držati po strani i oslanjaju se uglavnom na emocije, a Vodenjaci su puno otvoreniji, površniji i uživaju u druženju. Najbolje će funkcionirati ako jednome od njih treba pomoć onog drugog.

Strijelac i Vodenjak

Kombinacija pozitivne energije Strijelca i Vodenjakove nekonvencionalnosti čini ih odličnim prijateljima. Imaju mnogo zajedničkog, krasno se razumiju i tvore zabavan tandem. Budući da imaju sličan smisao za humor, nikada im nije dosadno i vrlo su omiljeni u okolini.

Jarac i Vodenjak

Jarci su praktični, promišljeni i svemu pristupaju razborito. Vodenjak je nemiran i inovativan te zauzima buntovan stav prema društvu i normama. Najbolja strana odnosa između Jarca i Vodenjaka su različita, ali ne i suprotstavljena obilježja ličnosti koja svatko od njih može unijeti u odnos.

Vodenjak i Vodenjak

Dva Vodenjaka ostvarit će iskren i kvalitetan prijateljski odnos, ili će se mirno i sporazumno razići. Njihovo prijateljstvo može oscilirati i biti raskinuto, ali i ponovno uspostavljeno. Vodenjak razumije i tolerira mušice svog astrološkog 'brata' pa sve međusobne probleme i nesuglasice rješavaju humorom.

Ribe i Vodenjak

Oboje su veliki idealisti i temelje prijateljstvo na uviđavnosti i pristojnosti. Vodenjak voli smišljati planove za budućnost, a Ribe povremeno rado pobjegnu u svijet mašte. Oboje su vrlo osjećajni i vole pomagati drugima, no Vodenjak to čini s manje stresa, a Riba se u to previše uživljava.