GODIŠNJI HOROSKOP

Vodenjak

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Vodenjak

Kriza u ljubavnoj vezi

Odnosi

Misli će vam biti usmjerene na posao i karijeru pa nećete imati vremena za ljubav. Slobodni će poricati da su usamljeni pa će se zatrpati poslom kako ne bi mislili o svom ljubavnom životu. Čak i ako ne tražite ljubav, ona će pronaći vas, i to upravo tamo gdje ćete provoditi najviše vremena – na poslu ili u školi. Nemojte se opirati osjećajima, jer ćete brzo shvatiti da je spona koja vas veže s kolegom iznimno čvrsta. U drugom dijelu godine skloni ste hirovitim i naglim postupcima pa će netom započeta veza doći na kušnju. Trebat će uložiti mnogo strpljenja i truda ako želite da odnos opstane. Vodenjacima koji su već u vezi prvi dio godine bit će nešto povoljniji, jer će već tijekom ljeta bračna svakodnevica postati ispunjena svađama i galamom. Smatrat ćete da ste vi i partner dva različita svijeta, a najviše će vas pogađati što vas ne podupire u poslovnim ambicijama. Mnoge će veze ući u krizu koju će biti moguće riješiti isključivo iskrenom komunikacijom.

Novac i obaveze

Prva polovica godine donekle je povoljnija za sve poslovne akcije i pothvate. Iskoristite prvih nekoliko mjeseci 2014. za učvršćivanje svoje poslovne pozicije i unaprjeđenje odnosa s okolinom. Imajte na umu da vam ništa neće biti poklonjeno pa će vaši rezultati biti u skladu s uloženim trudom. Ako ste spremni naporno raditi i bez pitanja odrađivati sve što vam se zada, smiješi vam se promaknuće ili povišica. Ulazak Jupitera u znak Lava u srpnju onemogućit će realizaciju nekih poslovnih planova. Vaš će rad više nego inače ovisiti o drugima, a gubitak kontrole teško će vam padati. Pokušat ćete ubrzati neke stvari, no okolnosti će vas primorati da vježbate strpljenje i toleranciju. Mnogi će razmišljati o promjeni posla ili osamostaljenju, no sam početak neće biti nimalo lagan. Rezultati će biti vidljivi samo ako ste spremni na mnogo žrtve i odricanja.

Zdravlje i ljepota

Pretjerivanje bilo koje vrste izazvat će neželjene posljedice, a posebno će vam štetiti stres. Više tjelesne aktivnosti bit će od velike koristi. Nakon ljeta zdravlje vam je osjetljivo, a posebnu pažnju obratite na područja koja su vam i inače ugrožena. Stariji pripadnici znaka trebali bi redovito kontrolirati tlak i srce.