GODIŠNJI HOROSKOP

Djevica

30.12.2013 u 10:17

Bionic
Reading

Djevica

Prepletenost prijateljskih i ljubavnih odnosa

Odnosi

U prvom dijelu godine život će vam biti izuzetno dinamičan i zanimljiv, a česti izlasci, kraća putovanja i prisustvovanje zanimljivim kulturnim događajima bit će uobičajen dio svakodnevice. Ljubaznošću i šarmom plijenit ćete pažnju drugih. Uspostavit ćete mnoga poznanstva, od kojih će neka prerasti u trajna prijateljstva, a druga će poprimiti romantični predznak. Ljubavni odnosi će se isprepletati s prijateljskima pa biste mogli započeti vezu s dugogodišnjim prijateljem jer ćete zaključiti da se savršeno nadopunjujete. Ni vezanima neće biti dosadno. U bogat društveni život uključit ćete voljenog, a mnoge zajedničke aktivnosti i otvorena komunikacija ojačat će vašu vezu. Nakon srpnja češće ćete se povlačiti u osamu. Bit ćete osjetljivi i nježni pa biste mogli potpasti pod utjecajem nekoga tko vam nije iskren. Intuicija će biti vaš najveći saveznik u donošenju odluka.

Novac i obaveze

U narednoj godini odnosi s okolinom će biti poboljšani, a vaša društvena uloga postaje sve istaknutija. Prijatelji i poznanici odigrat će veliku ulogu u vašem poslovnom napredovanju ili će vam usmjeriti karijeru u novom pravcu. Uspjeh ćete postizati kroz suradnju ili partnerstva, a utjecaj planeta mnoge će potaknuti da se angažiraju u rad udruga ili organizacija za čije se ciljeve zalažu. Financijska situacija će u prvom dijelu godine biti promjenjiva, a neočekivani izdaci i nepodmireni troškovi iz prošlosti navodit će vas da češće posežete za ušteđevinom. Nakon srpnja najviše će vam odgovarati djelovanje iz sjene. Iskoristite to razdoblje za promišljanje o svojoj karijeri i poslovnoj budućnosti te nemojte raditi velike zaokrete.

Zdravlje i ljepota

Nećete imati većih zdravstvenih problema. Društvene aktivnosti i ispunjen dnevni raspored u prvoj polovici godine bit će zaslužni za dobro raspoloženje i formu, no nakon srpnja osjetit ćete pad energije i iscrpljenost, a neke će od vas mučiti pesimistične misli.