ASTRO KOMPATIBILNOST

Kako se Škorpion slaže u ljubavi s ostalim znakovima

Bionic
Reading

Ako volite Škorpiona, sigurno vam je potrebno čim više korisnih informacija da biste se naučili nositi s njegovom tajnovitošću i strastvenošću. Što ih uzbuđuje? Kako zadržati njihovu pozornost? Jesu li vjerni? Donosimo nekoliko savjeta kako pridobiti i zadržati ljubav i povjerenje Škorpiona

Škorpion - Ovan

Ovan će Škorpionu pokazati kako biti spontan i ne činiti sve prema unaprijed zamišljenom planu i rasporedu. Škorpion će Ovna naučiti da ne uskače svojeglavo u nove projekte dok nije dovršio one prethodno započete. Jednom kada shvate da su oboje vjerni i odani, ostvarit će dugu i stabilnu vezu.

Škorpion - Bik

Škorpion i Bik su jedan od najčešćih ljubavnih parova zodijaka. Njihova izuzetno jaka, gotovo čarobna međusobna privlačnost spaja ih u posebnu, ali pomalo kompliciranu vezu. Imaju mnogo toga zajedničkoga, ali ih dominantne osobnosti stalno dovode do krajnjih granica strastvene ljubavi i žustrog prepiranja.

Škorpion - Blizanci

Ova se dva znaka karakterno dobro nadopunjuju. Blizanci su prilagodljivi, radoznali, otvoreni i razgovorljivi, dok je Škorpion sklon biti tajnovit, tvrdoglav i odlučan. Blizanci će u vezi biti glas razuma, a Škorpion će se prepustiti emocijama i strasti. Zajedno mogu ostvariti vezu u kojoj će biti umjereno sretni.

Škorpion - Rak

Ljubavna veza Škorpiona i Raka često završi brakom. Vrhunski se razumiju te odlično prihvaćaju i toleriraju međusobne mane i vrline. Imaju jednaka životna očekivanja i kada zajedno postave određeni cilj, malo što im može prepriječiti put. Njihova jaka odlučnost i volja čine ovu vezu neraskidivom.

Škorpion - Lav

Kada Lav i Škorpion stupe u odnos, rezultat je najčešće dinamična i intenzivna ljubavna veza. Škorpion zahtijeva poštovanje i osjećaj poželjnosti, a Lavu su potrebne neprestane pohvale i obožavanje. Oboje su izuzetno odani i vjerni, ali ponekad i posesivni. Potrebno je dosta popuštanja da ova veza potraje.

Škorpion - Djevica

Djevica je vrlo kritična i sve oko sebe detaljno analizira i kontrolira, a to uključuje i partnera s kojim je u vezi. Budući da Škorpion ne podnosi prigovaranja ni propitkivanja, njih će se dvoje teško razumjeti. S druge strane, mogla bi mu se svidjeti Djevičina brižnost, privrženost i organiziranost, što bi moglo prerasti u pravu ljubav.


Škorpion - Vaga

Veza Vage i Škorpiona obilje žena je razlikama u emocionalnoj dubini. Vaga je najsretnija kada je u uravnoteženom intimnom odnosu s nekim tko je uredan i uglađen, bar u javnosti. Nije jako odana i sklona je 'švrljanju', što je kod Škorpiona može skupo koštati.

Škorpion - Škorpion

Veza dvoje Škorpiona prepuna je intenzivne i nesputane strasti. Oboje su opsjednuti jedno drugim i prebrzo se, gotovo ludo, upuštaju u seks i romansu. Ovakav ih karakter jednako brzo dovodi i do žustrih rasprava. Ovaj odnos može ići u dva smjera: postat će ili najljepša stvar na svijetu ili potpuni debakl.

Škorpion - Strijelac

Ako si ne ostave dovoljno vremena da se doista upoznaju, odnos Škorpiona i Strijelca bi mogao završiti brzo nakon što je počeo. Strpljenje će im se višestruko isplatiti. Ako optimistični Strijelac uspije utjecati na Škorpiona da kontrolira svoje ponašanje, oboje će dugo uživati u uzbudljivoj vezi.

Škorpion - Jarac

Škorpion i Jarac će kao partneri imati priliku ne samo uživati u nježnom i kvalitetnom odnosu, nego i sazreti kao pojedinci. Isprva će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u ovu vezu pa neće odmah razviti potpuno povjerenje. Međutim, vrlo brzo će osjetiti vrlo jaku povezanost temeljenu na dubokom razumijevanju.

Škorpion - Vodenjak

Kada se Škorpion i Vodenjak nađu u ljubavnoj vezi, to je spoj dvaju vrlo različitih životnih filozofija. Škorpion u svemu traži dublji smisao, ali nije uvijek otvoren za raspravu; Vodenjak je razgovorljiv, ali ne ulazi u detalje. Naizgled imaju vrlo malo zajedničkog, ali oboje su toliko odlučni da mogu uspjeti u svemu što požele.

Škorpion - Ribe

Ljubavna veza Škorpiona i Riba sjajan je spoj međusobnog poštovanja i razumijevanja. Oboje imaju istančan uvid u srce i misli partnera. Škorpion je tajanstven i često zaokupljen svojim mislima, što mnogim drugim znakovima smeta. Međutim, Ribe to savršeno razumiju, jer i same to povremeno vole činiti.