ASTRO SAVJETI

Što je horoskopskim znakovima najvažnije u ljubavi

13.06.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Premda možda nismo svjesni toga, svi imamo jednu stvar koja nas najviše veseli, ispunjava i zadovoljava. Nitko nam je ne može nametnuti, ali nije je teško prepoznati. Imate li novog partnera/partnericu, pročitajte koje su to najvažnije stvari prema astrologiji za svaki pojedini znak

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i izravni, a ne vole čekati. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. No najteže od svega će im pasti osjećaj da partner nešto skriva od njih. Budite izravni i recite svom Ovnu što mislite.

BIK

Nježnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i profinjenost i ako mu partner ili partnerica ne mogu biti civilizirani, Bik preko toga neće moći prijeći niti to oprostiti.

BLIZANCI

Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mail ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i okusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih riječi ili previše šaputanja na jastuku.

RAK

Rakovi ne samo da žele biti zaštićeni, nego i osjetiti da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može rasti ljubav. Vjernost, zaštita i potpun osjećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najugodniji je osjećaj za Raka ili Račicu.

LAV

Lav se mora osjećati nesputano i slobodno kako bi mogao biti nježan, iskren i, posebno, zaigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dječja zaigranost Lavovima je velika stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mjestu.

DJEVICA

Iskrena dobrota - to je ono što treba Djevicama. Njihov partner ili partnerica moraju pokazati dobrotu, kao i spremnost na pomaganje. Kad vide osobu koju vole da je nježna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.


VAGA

Na svijetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vaga nužno treba u svom životu. Njihov partner ili partnerica moraju biti prilagodljivi i što manje raditi probleme. Vage iznimno cijene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve pogreške.

ŠKORPION

Bez iskrenosti i poštenja Škorpioni se osjećaju šuplje, isprazno i izdano. Fantastičan seks je također nešto što im je jako važno, kao i to da mogu sačuvati pokoju tajnu i ne trubiti naokolo baš sve o sebi. No to je sve usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

STRIJELAC

Prema Strijelcima morate biti osobito darežljivi. Davati i primati na najvišoj je poziciji njihovih prioriteta u vezi. Tu također postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerica moraju prihvatiti njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se također ubraja u davanje i primanje.

JARAC

Poštovanje, radna etika i sve suprotno lijenosti održava Jarca na životu i grije mu srce. Ljubav i emotivna predanost također su dio te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala također može doživjeti kao nešto uvredljivo.

VODENJAK

Uzbuđenje i eksperimentiranje Vodenjacima su vrlo važni u odnosu i životu općenito, no broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Također, ne morate se slagati sa svim njihovim idejama, ali nije naodmet.

RIBE

Ribe su najosjetljiviji znak Zodijaka, i to u svakom pogledu. Stalno vrijeđanje njihovih osjećaja neće donijeti ništa dobro. Treba im netko tko je otvoren i osjećajan, i to zna i izraziti. Također im treba netko tko će ih utješiti ako zaplaču, a to će se sigurno dogoditi.