ASTRO SAVJETI

Na kakve komplimente padaju muškarci?

16.05.2013 u 11:00

Bionic
Reading

S godinama smo skloni zaboraviti koliko je kompliment važna stavka u odnosu. Premda djeluje kao sitnica, svatko voli čuti potvrdu da je u nečemu dobar, da je nešto korisno ili lijepo napravio. Zbog različitih karaktera svaki horoskopski znak 'pada' na različite komplimente, pa provjerite kako se prema kome ponašati

‘Fantastično! Nikad nisam vidjela nekoga da je to tako dobro napravio!’

Ambiciozni, puni energije i otvoreni, Ovnovi su kraljevi u individualnim sportovima, ali i prirodni vođe svakog tima. Na vlastitu inicijativu sposobni su pokazati najbolje od sebe. Budite njegova zrcalna slika i vidjet ćete što će sve učiniti za vas.

BIK

‘Kako prekrasno! I još je tako slatko i fino!’

Čak i ako se samo šetate i gledate izloge, primijetite njegovo nevjerojatno oko osjetljivo na lijepo. Nitko ne cijeni ljepotu i umjetnost kao Bik. Neka uživa u tome s vama. Tko zna što će vam zauzvrat pružiti.

BLIZANCI

‘Što ćemo probati sljedeće? Kamo idemo?’

Blizanci su nepresušno vrelo novih ideja i želje za stalnim kretanjem. Kreativnost i neprestana mentalna stimulacija njihova su pokretačka sila. Podržite njihove ideje, potičite ih na nove i podijelite njihov entuzijazam.

RAK

‘Možemo ostati kod kuće večeras, ja ću kuhati!’

Premda je Rak kućanski tip koji je i sam maher u kuhanju, ovom ćete ga metodom dirnuti jer za njega ljubav ide kroz trbuh. Razmislite o pripremanju morske hrane, a on će sutra za vas napraviti puno više od kuhanja.

LAV

‘Zbilja si sjajno pogodio s tim!’

Nitko toliko ne voli uspjeh i divljenje kao Lav. Jednostavno ne možete pretjerati s pohvalama dok god se vidi da su one iskrene. Samo naprijed s komplimentima i bit ćete predmet obožavanja.

DJEVICA

‘Nemam više strpljenja. Molim te, pomogni mi da ovo shvatim!’

Djevica je utjelovljenje strpljenja kad su u pitanju detalji i problemi. Primjerice, ne postoji taj računalni problem koji ne zna riješiti. I povrh svega, najveće joj je zadovoljstvo kad može pomoći.


VAGA

‘Kakvo je tvoje mišljenje o tome?'

Prvak u partnerskim odnosima definitivno je Vaga. Oslonite se na nju, uključite je u sve što radite i čime se bavite i vidjet ćete kako će joj oči zasjati. Vagi nisu strani kompromisi, pa joj ni to neće teško pasti.

ŠKORPION

‘Ti si jedini kojem ovo mogu reći...’

Podijelite neku veliku tajnu sa svojim Škorpionom, posebno ako se radi o nečemu što ne može ni naslutiti, i duboko ćete ga dirnuti jer on je kralj diskrecije.

STRIJELAC

‘Onda, zašto ne bismo samo spakirali torbe i otišli?’

Čak i ako putovanje ne dolazi u obzir, sama pomisao na put razveselit će vašeg Strijelca. Njegova želja i entuzijazam bit će vaši.

JARAC

‘Nitko drugi to ne bi mogao držati na okupu!’

Jarac posjeduje rijetku kombinaciju ambicije, kompetencije i odgovornosti. Neumorno mu laskajte, ali budite iskreni i on će jednako neumorno raditi na tome da vi budete sretni.

VODENJAK

'Želiš da to drugačije napravimo?'

Nonkonformiste i individualce željne slobode, Vodenjake usrećuje ostaviti krdo iza sebe i krenuti vlastiti putom. Ljubitelji su i moderne tehnologije pa ako se izgube na putu, ponudite im svoj GPS. Bit će vaši!

RIBE

‘Zbog tebe se osjećam toliko bolje!’

Suosjećanje i empatija dva su glavna sinonima za Ribe. Podsjetite ih na te njihove karakteristike i povezat će se s vama još snažnije. No budite oprezni - da im ne natjerate suze na oči.

SVI ZNAKOVI

‘Jednostavno si najbolji!’

Svaki znak ima svoje posebne vrline i karakteristike. Otkrijte ono što je najbolje u njemu pa onda to neće biti laskanje, nego iskreno davanje komplimenata. Zbog toga će vas još više voljeti.