KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Zmija

19.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Zmija

Općenito

Vi ćete ove godine zablistati! Ova će energija pojačati vaš urođeni šarm i pritajeno samopouzdanje. S lakoćom ćete raditi i postizati sve ambiciozne ciljeve koje ste postavili.

U godini Zmije sve vaše karakteristike, i pozitivne i negativne, bit će izraženije. Doduše, to znači da bi se vaša sklonost sumnjičavosti mogla pretvoriti u nerazumnu paranoju. Vaša potreba da ispravite nepravdu mogla bi potaknuti osvetoljubive porive u vama. Duboko udahnite i zadržite smisao za humor. Osobni uspjeh uvijek je najbolja osveta! Emocionalna osjetljivost pomaže vam da lako 'čitate' ljude oko sebe. Nikad ne sumnjajte u svoju intuiciju.

Ljubav

Vaš urođeni seksualni magnetizam ove će godine biti posebno naglašen te biste ga trebali kontrolirati kako biste izbjegli romantične komplikacije. Budite praktični čak i u ljubavi i na taj način donesite neke mudre odluke. Ne ulijećite u veze bez da ste sigurni u ono što želite.

Ako ste u vezi, tijekom prvih mjeseci u godini postavite si romantične ciljeve za budućnost. Oslonite se na svoju bolju polovicu, zajedno ćete postići više nego li na svoju ruku. Ne bježite od razgovora ako jedna strana postane ljubomorna!

Posao

Bez obzira na kojem se poslu nalazite, vaša osobnost uvijek inspirira ljude u radnom okruženju na pozitivne promjene. Tijekom svibnja možete se naći u dvojbi kojim će vam putem karijera krenuti te je vrlo bitno da dobro odvagnete cijelu situaciju. Ne očekujte promjene preko noći.

Istovremeno, kontakti i odluke koje ste donijeli isplatit će se tijekom drugog dijela godine. U krizi preuzmite vodstvo i primite zasluženo priznanje. Ako ste nezadovoljni i želite promjenu, najpovoljniji mjeseci za traženje posla su rujan i siječanj.