HOROSKOP ZA 2013.

Vaga - godina kušnji i nedoumica

28.12.2012 u 07:55

Bionic
Reading

Vaga - godina kušnji i nedoumica

Općenito

Tijekom 2013. napokon ćete biti u mogućnosti realizirati svoje dugotrajne planove, iako bi na kušnju mogla doći vaša uvjerenja i životne vrijednosti. Moguć je i period bez nadahnuća u kojem ćete imati pojačanu potrebu za ostvarenjem materijalne i duhovne sigurnosti. Potražite bliskost drugih osoba i komunicirajte s okolinom u trenucima nedoumice.

Karijera

Ovo je godina u kojoj će vaš profesionalni život biti na kušnji, no situacija će se riješiti u vašu korist. Povoljni ishod također će utjecati na potencijalno promaknuće i dobit ćete priznanje koje vam je izmicalo duže vrijeme. Bit ćete pravi timski igrač, a povoljnu novonastalu situaciju iskoristite kako biste uložili vrijeme u osobnu edukaciju.

Ljubav

Očekuje vas povoljno razdoblje u kojem ćete biti u mogućnosti bolje razumjeti partnera i međusobna očekivanja u vezi. Izbjegavajte donošenje većih odluka u prvoj polovici godine, dopustite da vas ponese ljubavni žar. Težite postizanju harmonije i ravnoteže u ovom periodu te poradite na jačanju međusobnog povjerenja. Ukoliko ste slobodni, uživajte u neobaveznom upoznavanju koje bi moglo prerasti u nešto više.

Financije

Čini se da je ovo godina materijalnog blagostanja za sve Vage. Financije su vam izuzetno dobre, ne biste trebali imati većih briga, iako su moguće manje prolazne tegobe. Dugoročni projekti napokon bi trebali početi donositi rezultate. Imajte povjerenja u svoje bližnje po pitanju financija.

Zdravlje

Početkom godine osjetit ćete novi nalet vitalnosti i energije koji će biti uz vas tijekom cijelog razdoblja. Moguće su manje probavne tegobe, što bi vam trebao biti pokazatelj da obratite više pažnje na zdravlje, prvenstveno na prehranu i vježbanje. Planeti će se pobrinuti da u cjelini ostanete dobrog zdravlja, iako se prolazne tegobe ne mogu isključiti.